yağı lifte kaldırmadan değişebiliyorlar..yani bir kere sanayide görmüştüm...
Bugün, Denizliye gittiğim güne lanet okutan servis hakkında yazamadan edemeyecem.
Arabam 2010 evo dizel. 20.000 kmde
Sabah 09:30 a randevu verildi. sabah 09:00 da arabayı teslim ettim. 15:30 gibi gelin dediler. Ben de haliyle dedikleri gibi öğleden sonra 3:30 da servide gittim. Gördüğüme inanmak istemedim. Herhalde işi bitirdiler, sabah arabayı bıraktığım yere aynı şekilde çektiler dedim içimden. Ama adamlar daha arabaya elini sürmemişler. Haliyle kan tepeme vurdu. "Hemen alıyoruz abi, vs falan filan" aldılar servise. 4:30 da teslim aldım ancak, 20.000(dizel) bakımının gerektirdiği gibi prosedürlere uygun yapıldığından şüpheliyim. Özellikle değişti denilen motor yağından. Arabayı askıya almadan karter sökmeden motor yağını değiştirdiği için Yön Oto ya Fiat ın üstün başarı madalyası takması gerekir. Yarın yağı bir ustaya, ardından da başka bir Fiat servisine göstericem. Bu yağ eski derlerse o zaman gerekli yerlere şikayet edicem.
Biz zar zor para biriktirip araba alalım, beyfendiler en basit en rutin bakım işlemini bile yapamasınlar.
Eğer bunu okuyan Yön Otodan bir arkadaş varsa (yetkili) :
15:30 da geldiğimde utanmadan "Erken geldiniz beyfendi" , "Ankette iyi puan verirsiniz umarım" diyen şahıslar FİAT YETKİLİ SERVİSİNDE çalışmayı ne kadar hak ediyorlar acaba.
Eğer bahsettiğim arkadaş okuyorsa merak etmesin anketi en güzel şekilde cevaplayacağım
Paramla beni rezil eden servise çok teşekkürler
yağı lifte kaldırmadan değişebiliyorlar..yani bir kere sanayide görmüştüm...
Keyif BMW'Dir...
Bugün tüm arabaların yağı lift ile kaldırılarak altına 1.70 m uzunluğunda ekipman yerleştirilerek yapılıyor da bi benim arabanın mı yağı altına tepsi konarak değişecek. Neyse yarın usta bakınca 20.000 km lik yağ ile sıfır yağı ayırt edebilir herhalde.
İl Başkanı (Isparta)
benim poloyu alttan degil üstten hortum sokarak vakumladılar
o yöntemle yağ ser akış olmadan tamamen süzülemez. Neyse en azından hangi servise gidilmeyeceğini öğrenmiş oldum. haftaya daha önce gittiğim bir serviste yağını değiştirteceğim.
hemşerim ben de yarın 70.000 bakımı için denizli yön otomotive gideceğim sabah 08.30 da. ama kusura bakmasınlar aracın başından 1 sn bile ayrılmicam ; )
dostlar yön oto ya gittim geçenlerde ben bi kötü işçilik görmedim.yardımcı olmak için pervane olan çalışanları var.Fiyat olarak da güzellik yapıyorlar.ben memnun kaldım.Sizlere tavsiyemdir.Çevre illerden bile gelinebilecek gibi.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Aklınızda olsun servis danışmanı Salih Bey cok dürüst ve samimi bir arkadaştır yön otomotive giderseniz mutlaka onunla görüşmenizi tavsiye ederim
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri