110 liraydi sanirim 30binde degisti ama cok fren yapmiyorum genelde motor freni
Evomun frenlerinin zayifladigini dusunuyorum cok sert hizli gittigimde ise frenli kullandim genelde 17 bin aracim ama bakima girmeden balatalari degismk istiyorum balata uyari yakmadan bittigini nasil anlariz janttan baktigimda cok kalin gorunmuo ama durus mesafesi sanki uzadi ve daha sert basma ihtiyaci duyuyorum frene bu belirtiler bittigine dairmidir
110 liraydi sanirim 30binde degisti ama cok fren yapmiyorum genelde motor freni
ya makas aksiyon derken vites küçültmek pek yetmio frende şart oluorçabuk yiyorum o yüzden balatayı
![]()
20bin bakımından önce banada aynı şekilde araba daha geç duruyomuş gibi geliyodu,bakımdan çıktıktan sonra yapılan fren ayarıyla eskisi gibi olmuştu..
walla pedal aşağıda gibi sanki hani az da olsa biraz daha gec duruor gibi gelio sert kullandığım için sakata gelmimm dedim![]()
he wallla bitmesin zaten 20 bin bakım masraflı 400 450 arası diorlar bide balata eklenmesin yaaawww
ya şeytan diyorki çık dışarda yaptır garanti falan kalmasın kurtul ama sonrada korkuıyorum ne yalan sölim
Bakımı hertürlü serviste yaptırıcam ama balatalar değişicek derlerse onları dışarda değiştirmeyi düşünüyorum..
ya walla dışarda taktırsak ne kadar acep bi araştırcam walla
Bende bilmiyorumda hertürlü daha ucuz olucağı kesin.Bosch Car'dan taktırıcam ben..
walla bende ozaman öle yapim ya daha ii olur servis kazansın istemiroum walla
bu arada istanbulun neresinden kardeş sen
çiftini 70-80 liraya alırsın...
Keyif BMW'Dir...
20 lirada işçilk verdik sayarsak 100 lira ya iş biter gibi görünüor dışarda
Ben Maltepe'deyim.Şimdi arkadaşla konuştum bikaç ay önce 155 liraya Fırat Oto'da değiştirtmiş balataları..
servisde cok kazık değilmiş esasındaya ben altıntepe bostancıya cok geciroum bi ara görüşelim gecen gün sahili tek başına sağdan sağdan 40 la turladım tek basına sııkıldım ya bitane punto görmedim sahilde şansa
Evet bende öyle dedim 30-40 lira için değmez dışarda değiştirtmeye.Ben hep buralardayım ben bile kimseyi göremiyorum.Geçenlerde bi Kozyatağında Tanıl'la karşılaştık okadar..Olur görüşelim buralara gelirsen..
o tarafa yolum düşecegi zaman 1 gün önceden yazıcam sanada walla tanısalım yakın sayılıırız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri