arkadaşlar punto evo 1.3 multijet aracıma 20 bin bakımı yaptıracam ankarada bildiğiniz işini iyi yapan güvenilir özel servis varmı.bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar özel servis aramama ragmen yönlendirmeleriniz sayesinde bugün kavaklıdere fiat servisine gittim. Daha önce boyle bi ilgi alaka görmedim.Amaç bu serviste para kazanmak değil kesinlikle müşteri memnuniyeti; bunu bütün samimiyetimle tüm foruma soyleyebilirim. Her şey için tşk ederim (özellikle müslüm abi ve gökhan abiye). Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
arkadaşlar punto evo 1.3 multijet aracıma 20 bin bakımı yaptıracam ankarada bildiğiniz işini iyi yapan güvenilir özel servis varmı.bilgilendirirseniz sevinirim.
öncelikle konuyu okuyun sonra müslüm abiye uğrayın yada direk kendisine telefon açıp fiyat sorun ondan sonra karar verirsiniz![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hocam konuyu okudum.müslüm ustanın methini de çok duydum.çevreden kafamı karıştırıyorlar servis çok pahalı gerek yok,dışarı götür diye.şuan bi kararsızlık hali hakim
ozzy kardeş bide 1.3 multijete castrol edge 5w40 yağ kullanılırmı
Herkese göre özel servis pahalıdır. Fiyat almadan konuşmayın derim. Ankarada doğru düzgün işini yapan 2 servis var biri Kavaklıdere Müslüm abi Biri Maltepe Kartaş abi. Ben ikisinide birbirinden ayırmıyorum. Hangisine yakınsanız gidin. 2 side fiyat konusunda yardımcı olur. Sonra dışarıdan fiyat alın. ikisinide teraziye koyun. Arabaya aşina olan işinin ehli ustamı? yoksa dışarıdaki uydurma iş yapan mı? Benim kadar sanayiye girmiş çıkmış bir araç kullanıcısı yoktur heralde. Bir önceki arabamdan dolayı. İnanın sanayideki adama laf anlatmak kadar zor birşey yok. Sen istediğini anlat adam kendi kafasına göre ne varsa onu yapıyor. Vardır illaki istisnai usta fakat bir türlü denk gelemedik.
Herkes konusur zaten ama para veren yoktur
Sanayıye gıdın yetkılı servısle ısınız olmasın cok pahalılar zaten
Sanayıye gıdıp bakım yaptırdıktan sonra rahat rahat gezersınız bır sure sonra arac bır hata verıryada bır arıza sanayıye tekrar gıdersınız usta su degısecek der ,sende dersınkı gecensefer nıye degıstırmedın gerek yoktu der basından savar sonra yenıden bır ucret daha odersınız sonra yıne sıkıntı cıkar yetkılı servıse gıdersınız sanayıde odedıgınızı hesaplarsınız servıste odedıgınızı aradan yıne zaman gecer sıkıntı yoktur sonra kendınıze sunu dersınız paramla rezıl olmusum yasadıgınız sıkıntı ve memnunıyetsızlıkte yanınıza kar kalmıstır.
50-60 fazla verın kafanız rahat olsun sanyıye 300 verıpte basımın agrımasındansa servıse 400 verıp rahat ederım.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
hocam peki yetkili serviste kullanılan yağ yerine,yani selenia yerine yağımızı kendimniz alsak farklı bir marka yağ koyarlarmı castrol edge gb mesela
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri