Alıntı marmorfels18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hacım walla ne yetkil ne de etkili servis ikiside berbat yalan dolan yağ değişimine gittim 350 lira cıkardı kdv hariç şaşırdım itiraz ettim serviste bu kadar alıyorlar dedim bizim yağ farklı dediler servisi aradım 350 lira bizde dedi iyice üsteledikten sonra abi yanlış oldu dediler 145 liramı kalan bakiye yazıp bidaki sefer e kullanırsın dedi(kredi kartı çekmiştim)trigerinde zamanı gelmiş değiştirmen lazım dedi kaç para 300+150 işçiilik dedi aman kalsın dedim dışarda parçacı buldum 165 liraya aldım triger setini 100 lirayada taktırdım... bence parçanızı kendiniz alın yağı bile en azında ne koyduklarını görürsünüz asla arabanızın yanından ayrılmayın babanız bile olsa pazarlık etmeyi ihmal etmeyin beyenmezseniz baska ustaya gidin hiç adam yağ değişimininin kaç para edeceğini bilmez mi yanlış söylesen 50 lira fazla söylersinki o bile mümkün görünmüyor sanki kırkta bir yaptığın bir iş 150 lira nerde ya anlamasaydım yazık değilmi kazanmak için ne kadar ter döküyoruz bu hakmıdır ...ben kendimi kurtardım işi öğrendim sizede kendi parçanızı alıp başında durmayı tavsiye ederim....Allah kaza bela vermesin güle güle sürün arabanızı....konya fiat servis « KONYA FİAT
Yukarıda bahsi geçen kişinin şirketimiz aleyhine bildirmiş olduğu hakaret içerikli, aslı olmayan, yalan ve konunun içeriğini kendi menfeatince değiştirerek ticari hayatımıza ve gerçek dışı sözler ifade ederek ticari kazancımıza zara verdiği yalancılıkla itham ettiği müşterilerimizin kafasını çelmeye çalıştığından dolayı bahsi geçen şahısla ilgili hukuki işlem başlattığımızı tüm haklarımızı saklı tutarak ve Konya mahkemelerini yetkili kılarak bildiririz.
Konfiat Özel Servisi