Alıntı evrenarisoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tayfun hocam arabanın balataları falan iyi, arabadan sesde gelmiyor. Araçta arıza lambası falanda yanmıyor, ne gerek var kurcalatmaya...Zaten araçta sıkıntı olursa arıza lambası yanar bende gideririm diye düşünüyorum...
bakım yaptırmak için arıza lambasına yada ses gelmesine gerek yok bakımlar olabilecek aksaklıkları ortadan kaldırmak için yapılır o zaman o bahsettiklerinizi neden yaptınız? mazot filtresini değiştirme nasıl olsa birgün tamamen tıkanır arıza verir? bu mantıkla bakım yapılmaz zaten..
Evren bey saygı duyuyorum düşüncenize fakat malum arabanız 60 bin km dir yollarda o kayışların kopması ile başınıza neler gelebileceğini 3 aşşağı 5 yukarı biliyorsunuzdur aracınız dizel bakımlarını tam ve eksiksiz yaptırmanız lazım kayışı koparmadan önce arıza lambası falan yanmaz direk kopar sizde yolda kalırsınız sonra uğraş dur..sıvıların hepsi değişmesi lazım genel bir bakım yapılması lazım..60-120 bin km gibi bakımlar aracın çok önemli bakımlarıdır ve aracınızın geleceğini etkileyecek yapacağı kilometreyi etkileyecek bakımlardır ama yine de araç sizin siz bilirsiniz..ayrıca serviste yaptırsaydınız geçen sene erkaylar bana 450 tl gibi bir fiyat çekmişti..en pahalı bakımdır zaten bu bakım..