59 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yarın (15,03,2012)Göztepe Oto'dayım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/03/2010
    Mesajlar
    755
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

    Standart

    Abicim konuyu şimdi gördüm, okudum yorumları da. Eğer tahmin ettiğim gibi birşeyler oluyorsa ki senden net bilgileri paylaşmanı bekliyorum burada. Bundan sonra dediğim gibi işin içinde senin olduğun bir durum olursa ben ve kuzenin arabanın gözü kapalı nereye gideceği belli olur.
    Yüz yüzede tanıştığımız ve görüştüğümüz için de rahatlıkla söyleyebilirim ki senin gibi anlayıp, anlaşılır bir şekilde izah eden ve neyin nasıl olduğunu sıkılmadan anlatıp ayrıca güven telkin eden ve dürüst, motordan, arabadan anlayan bir adam şahsen ben görmedim ki senelerdir araç sahibiyim ve bu işlerle sürekli işimiz oluyor.
    This is not personel, just business..

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. 07.05.2012 – 07.07.2012 arası 4 yaş ve üzeri araçlara motor bakım kampanyası
    06kaymak tarafından Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 23/11/2012, 21:41
  2. Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 10/06/2012, 11:58
  3. Göztepe oto ya teşekkürler
    real tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 16/03/2011, 16:17
  4. Bu pazar Oto'dayım
    LeoN48 tarafından İzmir forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 13/06/2010, 16:41
  5. Göztepe Oto / İstanbul
    Oguzkiyli tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 03/08/2008, 01:38

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com