Ben az önce Maslak sanayideki Akpınarlar Oto ya bıraktım aracımı. Yıllık bakımı yapılacak. İlk bakımı bu. Orada Peyami Usta var. Çok ilgili bir usta. Daha öncede gitmiştim sağolsun çok ilgilendi.
arkadaşlar bu servislerin içinden hangisinı tavsıye edersiniz hem fiyat hem memnun kalacağım servis
Ben az önce Maslak sanayideki Akpınarlar Oto ya bıraktım aracımı. Yıllık bakımı yapılacak. İlk bakımı bu. Orada Peyami Usta var. Çok ilgili bir usta. Daha öncede gitmiştim sağolsun çok ilgilendi.
Buda benim beyaz meleğim....
Ben Maslak'ta Sezginlere 2-3 defa gittim. Genel olarak iyi niyetli ve ilgililer.
Genel olarak servislere haftasonu gidiyorsanız Sezginler da boş oluyor.
Bende seyrantepe yakup otoya gidiyorum sürekli yetkili servis murat yıldız arkadaşımız var çok ilgili sıcak kanlı bir arkadaşımızdır tavsiye ederim ufak tefek şeyler için bile gitseniz ücret talep etmezler ben gayet memnunum yakup otodan
teşekkürler
zincirlikuyu birmotta iyidir selçuk bey ve şafak bey çok ilgililer, tavsiye ederim.
Balatalar yok. Normal periyodik yıllık ilk bakım. Ancak şu anda aradım aracım bitmiş. Bujiler hariç diğerleri KDV dahil 280 TL tutmuş.
deha otomativ tek geçerim ilgi alaka ve artı zamanda aracın yanında durabilme arabanı basında izleyebilme olayı muhteşemm deha otomativ sinan bey
teşekkürler
yakup otomotiv derim kendi bölgesinde tofaş sıralamasında müşteri memluniyeti konusunda 2011 yılı birincisi
zincirlikuyu birmot tavsiyemdir.
aklım kalmıyor kafam rahat orda. şimdilerde içi de yenilendi.
yakup oto yu denemeni tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri