Benim anlamadığım yıl olmuş 2012, haberleşmenin her türlü yapılabildiği bir çağdayız, müşteriyi enayi gibi kandırıp parası aldıktan sonra bunların duyulmayacağını mı düşünüyorlar?

bir de pişkin pişkin isterseniz GM'e mail atın birşey çıkmaz diyorlar sanki öyle denince suçsuz olduklarını peşinen kabul edecekmişim gibi.. Zaten fırsat bulunca hem opel TR genel müdürlüğüne hem de GM'e olayı özetleyen bir mail atacağım.

Bir de şöyle bir örnek verdi değiştirmeden yazıyorum. Bizim başka bir müşterimizin de bu parçası 3 defa bozuldu. İlkini garantiden değiştirdik, ikincisini parayla değiştirdik (çünkü garantiden değişen parçanın garantisi olmuyormuş!), üçüncüsünü tekrar garantiden değiştirdik (2. sefer para verildiği için parçanın kendi garantisi devreye giriyormuş).
4. defa bozulursa gene parayla değiştirecekler yani.

Ben de dedim, 4 yıl içinde 3 kere bozulan bir parça kronik bir sıkıntı değil midir? Ya da sizin hatayı düzeltemediğinizin kanıtı değil midir? Ona da kem küm demeler...

Neyse, dediğim gibi bu servise giderken dikkat edin, illa gideceğim diyorsanız yanınıza limiti boş olan bir kredi kartı ve arabadan anlayan birini alıp da gidin, öyle garantisi devam ediyor diye kendinize güvenmeyin