bencede fazla geçirmemlisin sonra çok zarar açabilir.
bencede fazla geçirmemlisin sonra çok zarar açabilir.
Arkadaşlar selam bende hafta sonu PUNTO mu aldım.Bu bakım konusunda benimde kafam karıştı servis 8000 de gel yağına bakalım diyor, bu bana işin biraz ticari olduğunu düşündürüyor.Daha önce bende POLO vardı hiç böyle birşey olmadı.Ya 1 yıl sonunda yada 15000 km sonunda servise gittim.Bunun haricinde hiçte sorun yaşamadım.Şimdi burada 3 sayfa yorumları okudum gerçekten kafam karıştı.Bence 1 yıl veya 20000 km sonunda servise gidilmesi gerekli diğerleri hikaye.Böyle birşey olmasa zaten adamlar 20000km de bakım demezler.
Evet haklısınız ama bu biraz da tercih meselesi. Aracım 17.000'de ve ben 10.000'de yağı değiştirdim ancak bir zorunluluk değildi bu. Aracı biraz rahatlatmak istedim. Benzer şekilde hava filtresini ve polen filtresini de değiştirdim. Şahsen, son noktaya kadar bekleme taraftarı değilim ama söylediğim gibi, bu bir tercih meselesi!![]()
Merhaba,
Ben de 2.el GP alarak aranıza katıldım. Araç diesel 75HP. 2006 model ve henüz garanti kapsamında. Ankarada sevisinden memnun kaldığınız bir servis önerebilir misiniz? Ayrıca sanırım Diesel araçlarda servis ücretleri daha yüksek. Ücretler konusunda deneyimi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri