ah garanti bittiği gün sendeyim![]()
periyodik bakımlar konusunda oto olarak fiyatlarımız iddialıdır.Ayrıca yapılan periyodik bakım işlemlerinde kullanılan malzeme ve işcilik garantimiz altındadır ve begenmemeniz gibi bir durum söz konusu olamaz.Ayrıca ister 20,000 km de dizel ister benzinli olsun yapıcagımız periyodik bakım servisle aynı doğrultudadır.160,000 km bakımında 90,000 km bakımında neler neler yapılacagını çok iyi bilir ona göre bir işlem uygularız.
Araç kayıt programımızda yapılan her işlem kayıt altında tutulur yarın satarken kullanırken referansınız oluruz.Fiat orjinal arıza tespit cihazımızla 35 yıllık tecrübemizle sizlerleyiz.
Oto Servis
677/46 sok no:13 6.Sanayi Sitesi Buca-İzmir (otokent karşısı)
0232-282-06-38
ah garanti bittiği gün sendeyim![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
gelirim kardeşim sende trende denk gelirsen gel çay kahve hallederiz![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
10 bin poyraz,gerisi . allah kaza bela vermezse![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
ben yeminliyim servise gitmemeye giderim a herkez a gidiyo var demekki bi bildikleri garantimiş boşversenize garantiyiyi yaa 6 ayda bişey yoksa bihada bişey olmaz arabaya servisimi zengin etcem![]()
20.000 bakımı için cuma gününe Merkez servis'ten randevu aldım..
Fiat aracımla ilk servis deneyimim olacak.. Gözlemlerimi daha sonra paylaşacağım...
Selamlar
Selamlar,
Daha önce de yazdığım gibi 20.000 periyodik bakımı için İzmirdeki tüm yetkili servisleri arayıp fiyat almıştım. Burada yorum yazan arkadaşların da tavsiyesi ile İzmir Merkez Servis'e biraktigim aracimi cumartesi teslim aldim..
3 lt Mobil yağ + yağ filtresi + polen filtresi + yakıt filtresi + motor iç temizleyici + hava filtresi gibi periyodik bakımlara ek olarak bir de motor temizleme ve koruma işlemi yaptırttım
yedek parça ve işçilik olmak üzere 345 TL +KDV olarak toplam 407 TL ödedim. Bakım sırasında arka kapıların gıcırdaması sorununu da garanti kapsamında hallettiler..
Genel anlamda güleryüzlü bir şekilde yakın ilgi ile karşılaştım. Söz verilen saatte de aracı teslim ettiler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri