Alıntı ozgurse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

Benim aracımında 1 yılının dolmasına 1-1,5 ay kaldı. Yıllık bakıma biraz erken götüreceğim. Şu an aracım 6400 km'de. Zincirlikuyu birmot'tan teklif aldım aynen şu şekilde. Fiyat bir hayli yüksek.

polen filtresi:18,84
hava filtresi:28,76
yağ filtresi:11,28
yağ:117,04
buji:64,80
işçilik:106 TL

Toplam:346,72+KDV

Maslak Sezgin otoyu aradım net yanıt alamadım ama 300-350 tl arası tutar dediler. Yazılı bilgi göndermelerini istedim.

İzmite gitme imkanım oluyor zaman zaman. Bir de Gölcük Beykar otodan bilgi alayım dedim. Net kdv dahil 200 TL olur dediler. Birmot'un göndermiş olduğu listeye göre sadece buji dahil değil. Bujiyi neye göre değiştiriyorlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

İzmit Efsane otoyu aradım yemektelermiş fiyat alamadım tekrar arayacağım.

Sonuçlar şunu gösteriyor istanbulda fiyatlar gerçekten çok pahalı ve tutturabildiklerine rakam veriyorlar gibi geldi bana.
Kardeşim en ucuz fiyatı veren servise gitti aynı parçalar aynı işlem sonuçta elektronik bir eşya almıyorsun kaldıki 6400 de buji değiştirmek için yazılması gerekenleri yazmıyorum ceza alırım.117 liraya ne yağı koyuyorlarmış 10-60 mıymış piyasada 70 tl olan yağa adam kafadan 50 TL koyuyor bu nasıl bir aymazlık bence forum olarak bu tarz servislere tavır konmalı.