yola bakımlı çıkmak iyidir!
Bugün Ist. anadolu yakasında bir kaç servis den 20bin bakım fiyatları aldım.
Kırmak - Talip oto - Medos - Kantarcı fiyatlar acayip değişken.. 350 tl den başlıyor 520 tl ye kadar çıkıyor.. 95 lik vede S&S olması fiyatları degistirirmi oda süpriz olur artık.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
yola bakımlı çıkmak iyidir!
Güzel fiyat vermişler biraz zorlayarak 300'e kadar düşürebilirsiniz
Yaptırmanzı tavsiye ederim.Sonuçta bi zararı olmaz içiniz rahat olur..
Benimkinde S&S yok abi ama bazı bakımdan S&S parası alıyolar bazısından normal,bende anlamış diilim o konuyu.Bana sorarsan Medos'u tek geçerim abi.Başlarının etini yiyorum ve herşeyi mükemmel yapmak zorunda kalıyolar.Artık herkes tanıyo orda beni zaten gittiğimde geldi gene sorunlu çocuk diyolarÇünkü en ufak bi noktayı bile kaçırmıyorum gözümden en ince ayrıntısına kadar uğraştırıyorum,saolsun onlarda yapıyolar kırmadan..
Karter korumayı ben 92 liraya yaptırmıştım,şimdi olsa olsa maksimum 130 olur,çok şişirmişler bence..
valla benim nav sorunulu yolluyorum arabayı yapıldı diye veriyorlar akşama gidiyorum bakıyorum sadece araç bilgisayarındaki b trip i acıp yollamıslar bugunde yolladım araba servise ikinci defa gidiyor aynı sorundan orda benide tanıyorlar ilgileri süper ama tek seferde yaptıkları sorunlar vida değişimi sanırım.
Ben aracimi arma dan aldım bugün bir kaç servisten fiyat aldım bakalım yarın arma yi da arayıp bir fiyat alicam. Ona göre ya Medos yada arma ya giderim.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
benim araç 14binde, yıl sonunda 2 yıllık olacak bakımlar km dolduğunda mı oluyor yoksa 2. yılı dolduğunda 20bin bakımına girmem gerekir mi arkadaşlar?
Bu servisler harbiden soyguncu yaa :/
Geçen hafta forumdan Serkan arkadaşımızla birlikte Antalya'da yine forum'umuza özel bir özel serviste bakımlarımızı yaptırttık hem aracımızla kendimiz ilgilendik hemde muhabbet hoşbeş vs. Tabiiki Fırat ve Kadir'de bizimle birlikteydi o sıralar, toplam 4 Punto vardı serviste istila ettik
Ben sadece 170TL verdim
100.000 km bakımı yaptırttım,
Carbon Clean
Yağ Filtresi
Opet veya Opar yağ 3.2lt 5w-40
Polen Filtresi
Hava Filtresi
Mazot Filtresi (Yan sanayi)
Lift'e kaldırıp kontrol vs. yaptık
Ben memnun kaldım ve fiyatıda gayet uygun Antalya'daki bütün Punto'cu arkadaşlarımızı oraya yönlendiriyoruz artık
![]()
Konu Ziyaretçi049 tarafından (06/08/2012 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.
Medos uygun ve düzgün bir servis, benim iş yerime çok yakın ve fiorino ve linea bakımlarını arkadaşlarım orada yaptırmaktalar.
Ama sıkıntılı kısım bi muhattab usta bulamamak, araçtan benim duydugum hırıltıyı tecrübe ederken nasıl duymazlar anlamıyorum
38.000 e geldi araç, birmot küçükyalı Servisi'nde tanıdık çok, medos da fiyat olarak uygun.. Bakalım ne yapacağız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri