banada bugün ilk kez o sesi duyurdu ama öyle böyle değil inanılmaz çirkin bi ses,hafta sonuna iş çıktı iyi mi
banada bugün ilk kez o sesi duyurdu ama öyle böyle değil inanılmaz çirkin bi ses,hafta sonuna iş çıktı iyi mi
Benim araçtada aynı sorun vardı.Sıcak havalarda arka kapılardan gelen sesi karşı kaldırımdakiler duyuyordu.Mecdiyeköy Birmod da kapı gergileri değişti.Ses kesildi.Tabii garanti kapsamında.
benim de dün başıma geldi. sol arka kapı ole bi bağırdı kiibirmot la görüştüm buğu için gittiğimde aracı bırakcam oraya artık kaç günde çıkarsa :s
Ben de aynı durumdayım.. Her iki arka kapı da öyle bir gıcırdıyor ki çevremdekiler dönüp bakıyor resmen....
Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyordum.
Hatta çocuklar kapıyı çok sert kapatıyorlar falan diye kızıp duruyordum. Yağladım.. neler neler yaptım.. nafile...
Yakında 20.000 bakımım var. o sırada servise söyliyeyim ben de...
ya keşke havalar ısınmasaydı
ne iğrenç ses bu ya...
bu kapı gergileri değişince,yine güneş alınca ses yapmıyor mu abiler?
Gecen yaz degistirdim bakalim suan icin sorun yok. Ama gunes az suan. Umarim olmaz yoksa cok sacma yani her yaz gergi mi degistircez![]()
valla benimde basıma geldi kısmetse yarın sabah değişime gidecek servisten yağ filan demediler direk değişim dediler.
Benim kapı gergileride bugün değişti ses kesildi, bir daha olmaz umarım
bende çarşamba günü zincirlikuyu birmotta değiştirdim garanti kapsamında
Dün akşam Kartaş Maltepe'de benimkiler de değişti.Ayrıca kolçak sesi de büyük ölçüde kesildi.Sağolsun .
Ayrıca yaptığın uygulama için sana bir kere daha teşekkür ederim Kardeşim ellerin dert görmesin.( sen anladın onu)
sol arka kapıdan acaip bir gıcırdı geliyor bendede yağladım vs hiçbirşey fayda etmiyor.servise gidip çökeceğim.ayrıca bu kapı lastiklerinden ses geliyorsa kesinlikle garantiden değiştirmelerini talep edin 20bin bakımını bekliyorum acelesi yok onun onları da değiştirtcem...
merhaba
göztepeotoya gittim yağlandığı için garantiden çıktığın söylediler.tartışmaların netice vermedi böylebirservis anlayışı yokk..köy kapısı gibi kıpırdama devam ediyor..
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
öle garanti iptali mi olur ya?
geçenlerde servise gittiğimde arka kapılar açarken ses yapıyor yağlarmısınız dedim. direk yağın sorunu çözmediğini garanti kapsamında gergilerin iyileştirilmiş parça ile değişeceğini söylediler. parça gelmiş nihayet pzartesi takacaklar.
garantisi biten araçlar ?![]()
benim araç 2010 model benimkindede oluyor aynı ses![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
Aynı zamanda gres yağ ve onun gibi yağlamaa yöntemleri belirli bir süre sonra toz pislik tutacaktır haliyle yine ses olacaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri