arkadaşım 35 litre gaz ile ankarada şehir içi 420-450 km arası yapıyor aracım 2011 evo dualogic..
Aynen arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilirmisiniz...
Mesela arkadaşımız yukarıda benim aracın aynısı 1.4 fire motorda 20-22 kuruş yaktığını söylemiş. Bana kalırsa bu rakam yüksek diye düşünüyorum. Ben İstanbul şehiriçinde 30-31 Kr yakıyorum benzinle zaten. He diyeceksinizki aradaki fark az mı, tabikide değil ama babamda Laguna var 2.0 Motor Lpg 25 Kuruş yakıyor.
Bu şartlar altında çok kilometre yapmayan kişi için herhalde benzinli devam etmek daha mantıklı... En azından bir süre daha
arkadaşım 35 litre gaz ile ankarada şehir içi 420-450 km arası yapıyor aracım 2011 evo dualogic..
start stoplu evoma garanti deldirme pahasına brc takdırdım 1.nedeni start stop deseği.2. nedeni ise brc ye 1500 tl istenirken landiye 1750 tl istenmesi oldu.bizim firelerin zaten dualogic ve city arızası dışında gıkı çıkmıyor öyle fazla.ayrıca halen landilerde s&s desteği yok gazda stop eçince benzinle başlıyor haliyle ortalama yakıt masrafıda artıyor
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
landi renzo kitimi taktıralı 2 ay oldu ve s&s desteği mevcut yanlış bilgi verip bilgi kirliliği yapmayalım arkadaşım gayet araca uygun ve problem yok araç avrupa da nasılsa burada da aynıı orada fiatın fabrikasında takılıyor burada da landi uzmanları tarafından aracın en verim alacağı yerine takıyorlar hiç bir problemi yokk
valla bende hala start stop desteği yok olmazsa bende bi sevisi arayıp sorayım ..
Grande Punto fire active 77bg aracıma, Ankara-Maltepe Kartaş'ta Landi Renzo Lpg kiti taktırdım..Bugün aracımı aldım ve 1 saat kadar gezdim, kısmen yoğun sayılabilecek bir trafik vardı akşam saatlerinde olduğu için. Keşke bugüne kadar taktırsaymışım. Boşuna düşünmüşüm. Araçta hissedilebilir çekiş sorunu falan yaşamadım, hatta bana mı öyle geldi bilmiyorum sanki aracım daha seri gibi hissettim. Araç içinde hiç ses yok. Sadece motoru çalıştırınca dışarıdan duyulan bir ses var. (Dizelden daha az ve tüm lpg kitlerde mevcutmuş bu ses) Aracın içerisinde 15-20 TL lik gaz vardı, 70 TL'ye kalan tüm depoyu doldurdum. Ne kadar yaktığını test etme şansım henüz olmadı ama 2.25 TL'den gaz aldığımı benzinin de fiyatının neredeyse 2 katı olduğunu düşündüğümde ne kadar tasarruf edebileceğim aklıma geliyor ve çok mutlu oluyorum
Gaz dolumu benzin kapağının arkasından yapılıyor ve özel bir açma aparatı var. Bu da çok hoşuma gitti. Gaz göstergesi de ufak ve göze batmıyor. En çok dikkatimi çeken ise araç ilk çalıştıktan birkaç saniye içerisinde gaza geçiyor, çok kısa sürede olması da güzel bence.
Maltepe Kartaş Bey ve ekibine de hızlı, güleryüzlü ve alakalı olmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Evo aracında da aynı kiti kullanıyordu ve memnun olduğunu söyledi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri