Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 21 ile 38 arası

Konu: Arabayı Çizen ŞEREFSİZ-NAMUSSUZLAR

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

böyle olaylara delirmek elde değil geçmiş olsun....

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

cihan geçmiş olsun,bilader bize edecek beddua bırakmamışsın! bari hangi ...... evladı çizdiyse,onunda kestanesini çizsinler diyeyim...birde 7 cilinizde elim yakanızda olsun. demişsin ya onu anlamadım...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Bunu yapanı Allah inşallah elleri kırık şekilde karşına çıkarır

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

abi gerçekten insanın içi cız ediyor da işte yapıyorlar adiler..

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Geçmiş olsun kardeşim, görünce yüreğim cız etti, abi senin ettiğin şu beddua bile yeter, hatta hiçbir şey söylemesen, o an içinden Allah a havale etsen varya ki o halde bile Allah sana verilen zararı inş o kişiden kat kat çıkartır, ama kendisinden çıkartsın inş çoluk çocuğu veya ailesinden çıkartmaz inş kendinden çıkartır cezasını... üzüldüm

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Evimin garajı var ama neye yarar ki? Bulunduğum bölge temiz olaysız kaç kere anahtar kontakta kapılar açık hatta camları açık bırakıp yattım ancak iş yerimin durumu felaket. Tek bir arabanın geçmediği yerde 2 ay arayla Bravomun arka çamurluğuna vurdular tamda aynı noktadan. İlki ufak sürtmeydi ikincide hayvan oğlu hayvan çamurluğu oturttu içine kadar. Daha sonra kaputta XOX oynandu chucky nin suratı gibi paramparça oldu derken kaput filmine olması beni teselli etti. Tam bunu derken aracı yıkattım ne göreyim? Tavan çıtalarının sağında 6 solunda 5 adet yumruklama sonucu çökme var. Tüm bunlar canıma tak etti sattım arabayı milletin gözü kaldı şimdi daha yeterli basit araçlar alıyorum. Bravoda lav kırmızı emotion+still kombinasyonuyla donanım lüks konfor aşırı gösterişli yapısı ile tüm beklentilerimi tatmin ettim. Daha makul düşünüyorum artık

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

GP'lerde çıta da yok Geçen gün biri kapıyı artık nasıl açtıysa, arka sağ kapı tam üst çizgiyi parmak kadar ezmiş... Söyleyecek söz bulamıyorum ben de bunlara. Ama eğer başkasının arabasını yapan da olsa yakalarsam, Allah yarattı demeyeceğim (ki siyah kuşak 1.Dan sahibiyim) muhakkak ağzını yüzünü dağıtacağım.. Bana maganda falan diyecek varsa peşinen de kabul ediyorum..
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Muhammed Tekin
    mutekin16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 0

Standart çok geçmiş olsun

Birader Allah beterinden korusun dicez yapçak bir şey yok. Ben de daha 3 hafta oldu yeni evo aldım ama sağ arka çamurluğu rahat 20 cm yatay ve dikey itinayla çizmiş ********ler. Arkadaşların dediği gibi fazla kafaya takmamak lazım yapçak bir şey yok. Başımızın gözümüzün sadakası olsun.

Cihan Can
    HarbiAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. inanın çok can sıkıcı bir olay. Allaha havale ettim etmesine ama birde yakalamak istiyorum o namussuzlardan birini ki ibreti alem bir duruma getireyim o 2 ayaklı hayvanı.

bir arkadaşım auto king'de yaptır demiş, bende düşündüm ama 5-6 cm bi çizik için de mini onarımı kullanmak istemedim çünkü daha 1.ay kaskoda. kalan 11 ay ne yaparız böyle giderse bilmiyorum.

onun yerine rötuş yaptıracam bakalım hafta sonuna kadar çözerim umarım.

murat abi, o kelime ile demek istediğim şu ki, derler ya insan dünyaya 7 kez gelir, bende onu ima ederek bunu yapan ******** haysiyetsizin 7 cilinde bu bedduaların ve benim ahımın acısını çekmesini diledim.
    "Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK

Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz

mst mst
    N-ciniir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

geçmiş olsun. insanın içi cız ediyor böyle olunca. bizim arabayı da depo kapağının olduğu yerden bir enine bir de dikine olmak üzere 2 kez çizmişler hayvanlar.. Allah'ınan bulsunlar..

Nihat D.
    YaşasınDumansızHavaSahası NyhatShu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    35EA1029
    Edilen teşekkür: 142

bnmde başıma geldi ilk 1 haftalıkken. kıskanıyorlar.. Çekemiyolar Gözü olanın gözü aksın su olsun böyle feri sönsün gözünün.

Repair

Sn. Kck
    sunas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri
    Edilen teşekkür: 4

Aslında apartmanların önüne sırf bu arabalara zarar verenlerin yüzünden park yerlerine bakacak br kamera taktırcaksın bak o zaman yapabiliyorlarmı? Bir yapsınlar anında ele geçerler sonuçta yapanlar aynı mahallenin insanlarıdır.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

çok geçmiş olsun

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Cihan Can
    HarbiAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

dün akşam baktım aracıma bir çizik daha atılmış, yine sağ tarafa bu kez arka çamurluğa. Allahım bu çiziği atanı göster bana... Göster de bende ona göstereyim çiziğin nasıl atılması gerektiğini... Yetmez mi ???? göster artık şunu banaaaaa
    "Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK

Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Geçmiş olsun Cihan,şeref siz lik parayla değil,beleş olduğundan çoğaldı bu tip dengesizler...

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

Geçmiş olsun arkadaş, bizimkide evin önünde Allah'a emanet. Allahım bu işleri yapanları,yönlendirenleri kahretsin inşallah...adamı günaha sokarlar.

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

benim de kaputun üstünde yarım cmlik yuvarlak bir iz var belli ki taş gibi srt bi cisimle vurulmuş ya da bişi olmuş boya kalkmış gri metal görünüyor, yine de günahını almayalım diyoruz, ama insanın da içi acıyor, kan ter içinde çalışıp çalışıyoruz da alıyoruz, köprü altında diil herhalde, onlara zarar vermesi ne kadar kolay geliyor. Allah bilerek zarar verenleri beter etsin, nazarları, pislik düşünceleri kendilerini yesin inşallah. Amin.
    Tabi hakkımızda iyi düşünene de Allah daha iyilerini versin.

GÖKHAN ANKAY
    gankay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Bozulan kültürümüzün örneği olarak başkasının malına zara vermenin aslında kendi malımıza zarar verdiğinin sonucuna ulaşamayan,ailesinde bu değeri öğrenmemişlerin tipik davranışıdır...Öğrenemeyenler için yapacak bir şey yok ama öğretmeneler için var... Lütfen sizin başınıza gelmeden bu tür yanlış davranışları ailenizde çevrenizde ne kadar tanıdığınız 0-18 yaş arası çocuk varsa hatırlatın,anlatın ifade edin...Hemen olmasa da 5-10 yıl içinde azalacaktır hatta iyimser bir tahminle yok olacaktır ...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12