henüz garanti içindeyken istediğiniz zaman uzatabilirsiniz demişti servis bana. ancak ilk aldığında uzatırsan indirimli oluyor. tek fark bu.
arkadaşlar garantiyi 2 yıl sonunda uzatmak istediğimizde 2 yıl daha toplamda 4 yıla çıkarabiliyormuyuz. yani aracı sıfır aldığımızda değilde 2 nci yılında uzatmak istiyorum bu durum uygunmudur.
henüz garanti içindeyken istediğiniz zaman uzatabilirsiniz demişti servis bana. ancak ilk aldığında uzatırsan indirimli oluyor. tek fark bu.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
hımm ok ozaman 1,5 yıl sonra veririm şimdiden para vermenin lüzumu yok .
540 lira yazar 600 lira alırlar...
ben uzatırken garantı bıtımıne yakın yapıyorlardı garantı uzatmayı..ama su an için sanırım presödur değişti.. aracı aldığın ilk ay mı yada bellı bır kılometre dahılınde mı yapıyolar..tam olorak bılmıyorum..sen bı servıslen görus derım yanmasın garantın ..çok faydalı mutlaka yaptırman lazımm
onrky
1.4 starjet 95hp
araç sıfırken uzatırsanız daha ucuza geliyor...bende babamın arabasında uzatacaktım ama 2500 lira deyince vazgeçtim hemen..
Keyif BMW'Dir...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri