Walla enteresan bır durum ..Aslında pas rengınde falan olması normaldir..ben boyadım cillop gıbı oldu
Arkadaşlar Merhaba,
arcımı aralık ayında 0 aldım.dikkat etmedim ama arka kampanaların ikiside küflü, çok eski gibi duruyor.bu şekilde almamış olsam bile küflenmemesi gerekir diye düşünüyorum, ilk bakım 1 ay içinde giricem o zaman bunu dile getirsem değiştirmeleri gibi bir durum söz konusu olurmu? fikirlerinize ihtiyacım var
![]()
Walla enteresan bır durum ..Aslında pas rengınde falan olması normaldir..ben boyadım cillop gıbı oldu
I ' m c a p u l i n g . . .
aracınız actıve olduğundan..celık jant mevcut değil sanırım..demır jantlı araclarda kampanalar boyanmıyor fabrıkada ne yazıkkı..yapmanız gereken çok basıt bır ıslem..nalburdan soba boyası alın 4 lira birde ufak fırca servıse gıdın sokturun lastıklerı ve boyayın deiştirmeyi kesınlıkle ve kesınlıkle unutun...zaten değişmezler emın olun yada alın bı sprey boya ıstedığnız ren..alın krıkoya arabanızı çıkarın lastıkler guzel bi maskeleyın ve baslayın boyamaya..fiatın malıyetten kaçma polıtıkası kampana boyama nekadar malıyet olucaksa arıkkk anlamıs değilimm
onrky
1.4 starjet 95hp
hımm tamam teşekkür ederim, bende boyanıyordur fabrikada diye düşünüyordum servise gidip cazlamaya başlayacaktım az daha.. en kolay yontem o zaman soba boyasıyla halletmek olucak
teşekkür ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri