arkadaşlar servise gidiyorum ama çözüm bulamıyorum ankarada yaşayan arkadaşlar önerebileceğiniz tanıdığınız mumnun olduğunuz nitelikli bir servis var mı acaba...![]()
arkadaşlar servise gidiyorum ama çözüm bulamıyorum ankarada yaşayan arkadaşlar önerebileceğiniz tanıdığınız mumnun olduğunuz nitelikli bir servis var mı acaba...![]()
Emekli Moderator
az önce fiat müşteri hizmetlerinden aradılar bir çok soru sordular götürdüğünüz servisten memnunmusunuz diye galiba anket gibi bir şeydi bende kavaklıdere otodan gayet memnun olduğumu söyledim valla hoşuma gitti arayıp sorsalar hep daha ilk defa ardılar galiba sizide arayan oldumu arkadaşlar..:clever:
Anadolu yakasinda olanlar için
pendik alper oto
yu tavsiye ederim
valla aynı dertten bende baya bi yakındım izmit-ankara-adana-istanbulda servislerde aracımın sorunlarını gösterdim ama verilen o bilgisayarla sadece arızayı geçici olarak silmeyi tercih ettiler en son bu servis teknik uzmanları içinde en deneyimlisini aramaya koyuldum ve karşıma çıkan isim Özkan Özerdoğan oldu kendisi üstün otomotiv de ve gayet ilgili ve konusunda bilgili biridir ekibide aynı şekilde yönlendirmektedir aracım 41 binde yaklaşık 5 bin km de tüm arızalarım halloldu ve aracımı yeniden sevmeye başladım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri