aynen yahu karter meselesinde fiat yine yapmış yapacağını..
Arkadaşlar haftaya aracımı bakıma götürmeyi planlıyorum. Fakat bunu normal 100.000 bakımından ayıran ekstra bir öğe mevcut. Aracı yeni aldım ve normal 100.000 bakımından daha ayrıntılı bir bakım yaptırmak istiyorum. Şu anda 100 ü geçmeye tereddüt ediyorum açıkçası, arabayı tanımayıp bilmediğim için.
Sorum şu, arabanın normal 100 bin bakımından ayrı olarak nelerin kontrol edilmesi gerekiyor? Aracı serviste expertiz yaptırmadım alırken, bir usta arkadaşla baktık fakat, şimdi kendim güvenle binebilmem için özellikle neleri kontrol ettirmeliyim?
Bu arada aracın karteri yok! Bu kadar yamyam olunmaz be fiat, şuna bi karter tak fabrikadan çıkarken... Onuda taktırıcam gitmişken.
aynen yahu karter meselesinde fiat yine yapmış yapacağını..
karter olmazsa ne zararı olurki?
Araçlarda karter muhafazası yok yahu karter deilKarter olmazsa yağ nerde depolanır
![]()
Karter muhafazası aracın karterini darbelere(kasist vb.) karşı koruyarak yağ kaçakları ve bunun oluşturabileceği sorunları engeller.
Grey Goose ...
çağrı faydalı olabilirse 100.000 bakımı için https://forum.hardwarena.com/index.php?topic=23877.0
Cogu arabaların fabrika çıkışında karter muhafazası yok zaten. Arkadasım seat Leon aldı en full versiyonuydu ondada yoktu, başka bı arkadasım Opel cOrsa aldı ondada yok. Bari bunu yapma Fiat demeye gerek yok bence![]()
arkadaşlar 100000 bakımda standart yapılan işlemler nedir?tam açıklayacak var mı?
boşver uğraşma bence götür a servisten iyidir hem güleryüzlü![]()
TSİ Jetta.
Kaptan merhaba, Oto'ya gitmeni şiddetle öneririm, tek diyceğim İzmir'de Grande Punto'ya daha fazla ilgi gösteren, aracın ciğerini bilen ve yaptığı işe de sonuna kadar kefil olan, verdiği yedek parçaların garantisini veren, üstelik servislerin fiyatlarının çok çok altında tüm bunları yapan başka bir adam bulamazsın. Biraz forumda servisler bölümünde Oto diye araştırırsan dediklerimi göreceksin zaten.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
izmirde servis konusunda daha üstünü görmedim. temiz ve güzel işçiliğini esirgemeyen, bunun yanında gereksiz masraf açmayan,ne yaptığının bilincinde ve arkasında duran size hiçbir zaman yardımı esirgemeyecek biridir. siz ne kadar arabanızı seviyorsanız arabanıza bakıyorsanız oda o kadar titiz davranıyor. garantideki arabamı a gönlüm rahat teslim ediyorum.tavsiye ederim
Oto'nun istanbul şubesi yada istanbul versiyonu varmıdır acaba![]()
Grey Goose ...
Arkadaşlar yeni konu açmayayım diye buraya yazıyorum.. Bugün Medos Otomotivde 100.000 km bakımı yaptırdım aracın. Toplam 277 lira tuttu, onuda 7 taksit yaptılar YapıkrediyeAracın ekstra masrafları çıktı. Sağ sol salıncak, şanzuman takozu, z rotlar, arka fren balataları, çakmaklık, güneşlik vs. bakım dahil 1.250 lira tutuyormuş bunlar (unuttuğum 1-2 bişi olabilir liste yanımda değil) Tabi ben sadece bakımı yaptırdım bunları daha sonra dışarda yaptırmayı planlıyorum. Yanlız aklıma takılan konu 90.000 bakımında 5-30 yağ kullandılar, 100.000 bakımda ise Mobil1 Newlife 0-40 ? Sizce yağı neden 5-30 kullanmadılar ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri