abi kaskoyu ara detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin ama king oto kaskolu araçların belli boyuttakilerini kasko bozulmadan onardığını biliyorum geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
Arkadaşlar bir fikir verecek mutlaka vardır aranızda. Bugün araç babamdaydı. Kesişen bir yolda durmuş kontrol ettikten sonra hareket edeceği anda bir motorsikletli sol taraftan araca çarpmış. Sol ön ve arka kapıların etek kısımlarında toplam 4 adet göçük mevcut. Göçükler çok derin olmamakla birlikte bir hayli can sıkıcı boyutta. Göçükler yaklaşık olarak 20 cm. uzunluğunda. Ön kapının eteklerinde ortada kalıyor arka kapının ise ön kapıya yakın tarafında kalıyor. Ve sıkı durun....Babam tutanak TUTMAMIŞ...Araç Fiba Sigortadan kaskolu. Şimdi ortada tutanak yokken kaskodan bu hasar yaptırılabilir mi? Yaptırılabilirse ne tür bir yol izlemem gerekiyor? Bu konuda sizlerden bilgi alabilirsem en kısa zamanda yaptırayım istiyorum. Çok canımı sıktı akşam akşam bu olay ama Allah daha büyük kazalardan korusun diyorum. Birazdan fotoğrafını da paylaşacağım.
Konu scarrow tarafından (24/03/2011 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
abi kaskoyu ara detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin ama king oto kaskolu araçların belli boyuttakilerini kasko bozulmadan onardığını biliyorum geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
araca park halindeyken çarpmışlar kimse de görmemiş tarzında bi işlemle tutanak tutarsanız olur.
Teşekkürler arkadaşlar. Haftasonu kaskonun anlaşmalı olduğu bir servise gösterelim bakalım.
geçmiş olsun..
TSİ Jetta.
Kasko bozulmadan yapılabilirse iyi olur,yoksa hazarsızlık indirimini bozmamak için dışarda uygun fiyata yaptırmanız daha iyi olur,ayrıca aracın dosyasına işlenmemiş olur...
Bakalım yarın kaskoyu yaptırdığımız acenteyle görüşelim, ona göre hareket edeceğiz. Acente tanıdık belki bir yol gösterir.
geçmiş olsun çok
Gürcan geçmiş olsun. Merkez servis Fiba anlaşmalı bir yer bilgin olsun. Benimde daha
önceki kaskom Fiba idi oradan biliyorum. Bu arada Fiba'ya pek güvenme. Hasar konusunda her türlü arızayı çıkartıyorlar maalesef.
Arkadaşlar teşekkürler.
Valla Yasemin hanım, kaskoyu yapan acentanın tanıdık olması belki bir avantaj sağlar düşüncesindeyim. Sompo Japan Sigorta adını aldıktan sonra belki biraz değişmiştir tavırları. Bakalım ne olacak göreceğiz. Normalde Bornova'daki Optimum Otomotiv'e yönlendiriyorlar ama bakalım.
Kaskolar yapılırken king onarımın olmasına dikkat etmelisiniz gerçekten küçük hasarlar için kasko delinmez lehinize sonuçlanır
Geçmiş olsun.. Park halinde olmuş derseniz daha mantıklı olur.
geçmiş olsun konusu gectigi icin soruyorum gecen kasko teklifi aldım fiba olmus sompo japon ve en az teklifi verdi acaba sıkınıtlımı bu sigorta asistan hizmetleri nasıl bilgisi olan var mı
geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
(bu arada mustafa sana mesaj yollayamıyorum posta kutun doluymuş)![]()
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
geçmiş olsun
fotoğraflardan anladığım kadarıyla boya da istiyor
komple kapıları boyanması gerekiyor diyecekler bence: gördüğüm kadarıyla sadece alt cizginin altı boyansa yeter ama boya ustası ton farkı olacak deyip komple kapıları boyamak istiycektir bunu sadece otomobilin kendi cizgisinin altında kalan kısmı boyatıp tam eski boya ile yeni boyanın kesiştiği yere evo larda bulunan kapı çıtalarından koydurarak ton farkı meselesinide aradan çıkarıp, küçük bir alanı boyatarak, daha az boyalı bir araç olarak, aracın değerini azaltacak, bu boya meselesinden sıyrılabilirsin.. tabi ben olsam böyle yapardım ... geçmiş olsun tekrar...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri