zurich ten yeni yaptırdım kendi aracıma starjet.. 750 tl 8 ay taksit mini onarım vs. herşey dahil full kasko fiyatı..
biraz pahalı be kardeşim.yine sen bilirsin ama.ben 2011 evoyu anadolu sigortada 1000 liraya yaptırdım.
zurich ten yeni yaptırdım kendi aracıma starjet.. 750 tl 8 ay taksit mini onarım vs. herşey dahil full kasko fiyatı..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Fiorino emotion 2011 model 1 ay önce anadolu sigortadan full kasko 850TL tuttu
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
abi cok araştırdım bu fiyattn aşaga yok ilk sigortamdan dolayı herhalde
Yaşınızın genç olmasından dolayı o kadar fiyatlar çıkıyor.
birde şimdi fark ettim yaşadığınız şehir olarak istanbul gözüküyor eğer hala yine öyleyse fiyat normaldir tabi birde yaş etkeni var büyükşehirlerin kaskoları ve trafik poliçeleri yüksek tutar.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
Geçen hafta yaptırdım. 973TL Sompo Japan'dan Finansbank Fiba sigorta Sompo Japan olmuş galiba. Piyasaya girmek için iyi fiyat veriyorlar pazarlık yapın derim. 2007 model GP. Geçen sene aldım. bu 2. kasko olacaktı fakat gecen sene hayvanın teki arabanın arkasına öyle bir tekme atmıs ki küçük onarımla falan geçmeyecegi için kaskoyu deldirmek zorunda kaldım. Şehir İzmir. Kaskoyu deldirmesem 800-850 çıkardı galiba.
Haa bu arada Axa Oyak tam tam 3450TL teklif verdi. Katıla katılar güldüm. Ofiste geyik malzemesi oldu. Merso BMWmiz varmış da haberimiz yokmuş)
2009gp 585 kasko...130 trafik... toplam 715 hasarsızlık içinde yapı kredi teklif verdi 5 gün sonrası için...nasıl?
2011 gp ye 850 tl full kasko yaptırdım 8 taksit kartaş tan bence çok pahalı 2011 gp ye
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri