Arkadaşlar 2010 model multijet grande punto aracım var. Malum hava şartlarından dolayı 4 günden beri aracım kapı önünde duruyordu. Bu gün kullanmak istediğimde aracım çalışmadı. Yol yardımı aradım gelip baktılar ve akümün yanmış olduğunu söylediler. Gelen yol yardım personeli akünün gözeneklerinden şırınga gibi bir şey ile suyunu çekip baktı ve suyu siyahlaşmış olduğunu ve buda akünün yanmış olduğunu gösterir ve bu garantiye girmez dedi. Aracı çalıştırıp (40TL+kdv yol yardım ücreti ödeyip) Florya Özkar servisine çektik. Servis yetkilisi ve servis müdürü aracın aküsünün araç çalışmaz iken radyo teyp dinlemeden aracın içindeki lambaların açık unutulmasından farlar açık iken marşa basılmasından kısa mesafeli kullanmalardan kaynaklı olabileceğini söylediler.

Benim bildiğim bunlardan kaynaklı (kısa mesafe çok saşma geldi ama) akü deşarj olur ama bana akünün gözeneklerinin yandığı ve bundan dolayı garantiye girmeyeceğini söylediler. Yanlış biliyorsam doğrusunu bilenler lütfen beni aydınlatsınlar akünün gözeneklerinin arızalanması nasıl kullanıcı kaynaklı olabilir akü deşarj olmuş olsa tamam ışık açık bırakmışımdır falan diyecem ama öylede bişey yok. internetden baktığım kadarı ile mutluinci akünün sitesinde yanlış şarj voltajı değerinden kaynaklı ya sürekli deşarj konumunda yada aşırı şarjdan plakaların arızalanması ve akünün bozulmasına neden olabilir diye yazıyor.
Servis aracın şarj değerlerinin doğru olduğunu akünün tamamen kullanıcı hatasından arızalanmasından kaynaklı garanti dışı işlem yapılacağını ve benden yeni akü içinde 156TL ücret alınacağını söylediler. Servis ücretini kabul ettim ve arızalı akünün fiata kontrole gönderilmesini talep ettim.

Bu konu hakkında neler yapabilirim daha 1.5 yıllık bir araç ve benim hatam olduğu söyleniyor ancak benim mantığım bunu kabul etmiyor. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim..