Alıntı Mst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle bir haber yada bilgilendirmenin, küçük ve orta düzeyli işletmelere yani esnaflara yönelik ne kadar kötü bir genelleme yapıldığının farkındamısınız acaba?

Önermenin mümkün olmadığını belirtmişler, bu mesajda kasıtlı olarak insanları sanayilerden, sanayi sitelerinden uzaklaştırmak isteniyor. İşin iç yüzünde neler var neler aslında.

Ben bu konudaki itirazımın sonuna kadar arkasındayım, kesinlikle genel olarak her sanayici esnafın-ustanın çok iyi olduğunu felanda iddia etmiyorum ama bazılarımızın tanıdığı, iş yaptırdığı ustası, özel servisi var aramızda. Bu şekilde genelleme yaparak, önermiyoruz denilmesi yanlış.

Ayrıca diğer arkadaşlarımızında ifade ettiği gibi konu başlığıyla içerik pek uyuşmuyor.

Saygılar.

bende şunu belirtmek istiyorum; artık yetkili servislerde sanayi esnafı ile rekabet içine girmiştir.eski araç bakımını daha düşük fiyata, yeni araç bakımını daha yüksek fiyata yapıyorlar.
bir arkadaşımız aracını servise götürüyor (2008 model) fiyat 400tl. yetkili şöyle diyor:"beyefendi aracınız 2006 olsaydı bakım bedeli 200tl olacaktı"