ertug ben yaptım butun arabaya tavan dahıl bı agırlık yaptıgı falan yok rahat ol hem yuz kusur beygırlık araba 3 5 kılonunda lafını yapma![]()
kapı içleri ve bagaj için bende istiyorum..ama malzemenin ağır olmaması gerekiyo..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ertug ben yaptım butun arabaya tavan dahıl bı agırlık yaptıgı falan yok rahat ol hem yuz kusur beygırlık araba 3 5 kılonunda lafını yapma![]()
izmir birmot tansu bey ve ekibi bu konuda gerçekten 10 numara ben de aracı teslim almadan yaptırmıştım bazı işlemler ve çok memnunum kendisi çok da iligli defalarca arayıp bilgi verdi işlemler yapılırken
nasıl memnunmusunuz kampanya suresını bılıyormusunuz ne kadar acaba
Bugün şöyle birşey buldum... https://forum.grandepuntotr.com/kend...unto-icin.html
Tabiki verilen emek paha biçilemez fakat bence kimse insanın kendisi kadar iyi bakmaz arabaya. En azından fotolara bi göz gezdirin, sağlam arkadaşlarınız varsa beraber yazın girişebilirsiniz. En azından ben öyle yapmayı planlıyorum.
Konu kornman887 tarafından (22/03/2011 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: link
Bende salı günü itibariyle aracımı küçükyalı birmotta motor koruma ve alt izolasyon yaptırmak üzere servise bıraktım.Umarım memnun kalırsam 1 ay içerisindede boya koruma yaptıracagım.
izmir birmotta hala bu olay varmıdır aynı fiyata?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri