Alıntı ZV 007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar
Dün itibariyle servis tarafından arandım ve 40 bin bakımını yaptırdıgım aracımdan herhangi bir şikate ve memnuniyetsizliğim var mı?diye sordular.Bende bakımda bir sıkıntı yaşmadığımı fakat garantili aracımın kolonunun değiştirilmemesini müthiş alındığımı ve bu konudan dolayı memnuniyetsizolduğumu söyledim.Biz sizi 5 dk.sonra arayalım dediler ve aradılar.Yedek parça kısmında suan yok sipariş veriyoruz çarşamba günü sizi servisimize bekliyoruz dediler.Aracın garanti kapsamına kolonun dahil edilmediğini fakat müşteri memnuniyeti açısından değiştireceklerini söylediler.Şimdi neden 1 hafta sonra bana dönüp böyle birşey söylediler bilmiyorum.Ya bir şekilde müşteri hizmetlerinden servise ulaştılar yada burda yazdıklarımızı bariz okuyorlar yada orhangai teknik oto gerçekten yardımcı olmak istiyor fiyattada çok yardımcı olmuşlardı zaten fakat neden orada ben sölediğimde garantiden değişim olmayacagını söylediler.Bunları soracak vaktim yoktu ama nihayetinde bir memnuniyetsizlik giderilmiş oluyor.Orhangazi teknik otota buradan teşekkür ederim.Müşteri hizmetlerinden benimle görüşen bayana ise taşekkür etmiyor ve olamması gereken tavırlarından dolayı tekrar müşteri hizmetlerini arayıp görüşeceğimide buradan beyan ediyorum ki en son arayalı iki gün oldu dönmediler müşteri hizmetlerinden konuyu internet ortamına taşıdığımı da aktarömıştım üstelik.Gelişmeleri buradan yayınlayacağım.yorumda bulunan herkese teşekkürler.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun,biraz canınız sıkıldı ama halletmeleri şık bir davranış olmuş.Bu kolonlar Renault da da garanti dışı.Sadece Fiat'a özel değil yani.Saygılar...