SELAM ARKADAŞLAR..
aracınızın bakımlarını yetkili servislerde uygun fiyata yaptırabilirsiniz. nasıl mı?
parçalarınızı yanınızda götürüp, işçilikde pazarlık ederek.üstelik aracınızın km si kayıt altına girmiş olur. satarkende alacak kişi servis bakımlarını gördükçe satması kolaylaşır.
ben öyle yapıyorum.
en son servis de yağ-filitreler değiştirdim. 25 TL işçilik verdim.pazarlık edin.
servislerin saat işçilik ücreti vardır.
dizel puntonun yağ ve filitre değişimi yaklaşık 45 dakika sürüyor.kendilerine bırakırsanız 60TL yazarlar. 1 saatlik işe 2 saat yazmaya kalkarlarsa ana sanayiye şikayet edin ve punlamada düşürün, bundan çok çekinirler.
bu da 30TL ya denk gelir. sanayide ustaya 20TL ya vereceğime, servise 25-30 TL veririm.
ayrıca servisde yaptırdığınız herşeyin aracınız garantide olmasa bile garantisi vardır.
servisler araç giriş sayısına göre sıralamaya girerek prim alıyorlar, özellikle hafta içi sabah giderseniz sizi hiç geri çevirmezler.
kasımda girdiğim bakımda servisde yağ çok pahalıydı, filitreler normaldi.yozgattan gelirken uğradım, yağı alacak vaktim olmadı, 80K bakıma yağımı yanımda götüreceğim.
Yer imleri