Öncelikle bu arabaya 60,000 km bakımında yaptıklarımı söyleyeyim forum değerlendirsin
bütün filtreleri yağ mazot hava polen değişti yağı değişti fren ayarları temizliği yapıldı akü suyu antifirz ölçümü ısıtma bujileri tek tek kontrol edildi şanzuman yağı alt takım kontrol edildi
map sensörü debimetre temizlendi (60,000 kmbakımında böyle birşey normalde yok biz yaptık ).arka bagajın arkadaş demiş onu da ayaklarını tamir ettim normalde şöyle söyleyeyim forumdan beni izmirden istanbulldan her kesiminden beni tanırlar kendimi anlatmama gerek yok kendi arabam gibi tamirini yaparız
60,000 km bakımının fiyatı çok diyo foruma dua etsin normalde 120 tl ücret almam lazımdı sadece periyodik bakım yapılmadı map debimetre temizliği davlumbazlarını sabitledim bende diyorum ki bir işi yaptırmadan önce bana sorsaydın ayrıca senin birmottaki servisde komşun vardır bu benii ilgilendirmez özel servis komşundur beni ilgilendirmez benim yaptığım işi sen küçümsersen orda durucaksın çocuk oyuncagı değil senin samimi dostundur parada almaz ben sana güzellik yaptım daha mazot filtresini yanlış almışsın elimdekini taktım pazartesi getirirm dedin getirmedin çok biliyosan bu işi kendinyap ya da yaptır ama çamur atayım izi kalsın mantığındasın bundan vazgeç yanlış yerdesin işine gelmiyosa gelmessin olur biter umarım ne demek istediğimi anlamışsındır ayrıca sana araba alırken akıl verdik diye bana araba tamire getirmen falan gerekmez kim hesapına geliyosa oraya gidersin bizim hatıra gönüle önem verip vermediğimizi herkes bilir benim fiyatlarım da iidr bursadan 650 tl dediği bakımı orjinal malzmelerle 240 tl yaptığımı hatırlatırım izmire bana bakıma geldiğini eskiiler bizi tanır
daha fazla yorum yapmak istemiyorum benden uzak allaha yakın olsun benim alnım açık bu forum ankarada hangi servise izmirde hangi servise bursa da hangi servise gidileceğini bilir
otonun daha bugüne kadar bir tane şikayetçi olan puntocu üyemiz forumda yoktur izmirde olmamıza rağmen aydından manisadan muğladan bakıma gelen arkadaşları biliyoruz bizim bu tip şeylerle enerjimizi boşa harcamaya çalışmayın
forumda bakımını yaptığım 2009 puntolar garantisi olup da bana gelen arkadaşların bi tesadüf olmadığını biliyoruz