mehmet abi buda mantıklı ama serviste öyle dedıklerı ıcın mecbur brakıyorlar![]()
mehmet abi buda mantıklı ama serviste öyle dedıklerı ıcın mecbur brakıyorlar![]()
Peki Park Sensörü ile alınan araçlarda park sensörü ekranlı mı oluyor
yoksa sadece sesli mi ?
arkadaşlar hazır konu açılmış bu konu içinde sorayım ama konunun dağılmasını istemem...bugun bi niyetlendim aldığım park sensörlerini takmaya ama geri vites lambasını nası sökeceğimi bulamadığım için takamadım...bizim araçlarda geri vites lambasını nasıl sökeceğiz...kullanım kitapçığında servise başvurunuz diyor...
ben lambayı sökmeden taktım, daha zor gelebilir ama beyin montajı için lazım diye bagaj döşemelerini söküp ordan kabloyu bulup bağladım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Geri vites lqmbasini neden sokeceksiniztamponu sokmeden sensorleri bagliyorsunuz gerinin kablosunu bagajin on taraaki plastigin altindan gecen kablolarin icinden bulup bagliyorsunuz basit bir islem ..
sensörler için ordan alım diyodum elektriği ama eet sanırım kablosunu bulup sıyırarak almak daha mantıklı olacak
hatta hazır konu açılmışken eğer geri vites kablolarının renkleri farklı ise onlarıda öğrensemde ona göre deneme yanılma yapmadan direk doğru kabloyu soysam
bu konuda femoli ve ozan kardeşim eğer kablo renklerini hatırlıyor ya da biliyorsanız bi kıyak daha geçseniz...
![]()
Rengini hatırlayamam ama kontrol kalemi ile çok kolay bulursunuz zor bir şey değil![]()
Park sensörünü nereye taktırdığınız çok önemli değil bence.Bildiğiniz iyi bir yer varsa oraya taktırın.Fakat park sensörünüz ekranlı olsun ve sensörleri aracın renginde boyatın.Ben serviste taktırdım ekranlı ve sensörler boyalı montaj dahil 150 lira.Pıyasada taktırsaydım daha uyguna taktırabilirdim belki ama bildiğim iyi bir yoktu.Ben sensörlerden gayet memnunum
ben 50 liraya taktırdım sanayiide bir ustaya gayet memnunum
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
bir ay önce arabayı teslim alırken 50 tl ye serviste taktırdım...
arkadaslar benı maraka ıkı sesorum de yapıtırılmıs bırısı ıcerı gırdı yanı ıkısınnın de degısmesı lazım servıse gıttım 200 lıra dedıler sok olmdum ıkı sensor ıcın bana sadece ıkı sensor larım yada 4 dunu de degıse bılırım nasıl yapacam sensorler aynımıdır degısıyormudur hıc fıkrım yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri