ercan abi hakkaten hele bu soğuk günlerde birde şehiriçi çok iyi değerler...
Printable View
ercan abi hakkaten hele bu soğuk günlerde birde şehiriçi çok iyi değerler...
Kıskandırmak gibi olmasın ama yazılımdan sonra ciddi derecede benim yakıt düştü =)
Yazılımdan sonra uzun yol denk geldi, bandırmadan manisaya gittim otoban olmadıgı için hızlı gitme imkanım olmadı 120 ve 150 arası gittim, tüketimi görünce klimayi açıyım bari dedim =)
yazlımdan önce yazın 8.3 ler le gidiyorum , kışın da 7.5 falan.
Yazılımdan sonra 5.5 6 lar la geziyorum , geçende bolu ya gittim , trib i sıfırladım gelince baktım 5.2 gösteriyordu , sakin gittigim pek söylenemez =)
Manisa hatırası =) ' anlık degil , ortalama '
https://img829.imageshack.us/img829/3153/img0469pa.jpg
Hakan bey aslında asıl rahtalık nerde biliyormusun shell vpower kullanıyorum ve taşıtmatikle yakıt %25 daha ucuza geliyor birde arabada aza yakınca değme keyfimize :)
Bu taşıtmatik de ne ola? :)
ben 6'nın altına inince bayram yapıyorum. Dün akşam 5,9 idi, bu sabah 6,1 oldu. (Trip A şuan 210 km)
aracınız şirket üzerine gözüküyo ruhsatda ve shell firması %7 lik bir indirim yapıyor ve kdv oranı olan %18 de şirkette masraf olarak gösteriyorsun
böylece toplamda %25 lik bir ind. oluyor.
5,6-6,2 arası geziyor.bi tutturamadım arasını
ANKARADA şehir içi 4.7 LİTRE :)
ARACIM 1100 km de :)
ben şimdiye kadar hep shell kullandım yazın 5.4 civarını görüyordum istanbulda şehiriçinde ama kışın gelmesiyle birlikte tüketimim şuan 6 civarında..bugun depoyu tekrar fulledim ama bu kez PO ' dan aldım mazotu shell' e göre biraz daha yoğun diye biliyorum...bakalım menzil ve ortalama yakıt durumum ne olacak...
İstanbul'a taşındım taşınalı şehir içi 7lt 'nin altına düşmedi..
bu havalarda şehir içi 5.9-6.0 değişiyor,yazın şehir içi 5.0-5.2
benım su an 5.6 gosterıyor tuketımı
Arkadaşlar Benim Fiorino 6.9 Lt. :( Aşağıya da düşmüyor.
valla max 5,8 minimum 5,1 arası geziyor benım evo 11,500 km de