11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: 1.4 benzinli 80.000km bakim 248 tl-Speedy

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mustafa Erkal
    abellan denton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/06/2011
    Mesajlar
    55
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

    Standart

    Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her değişime ayrı ayrı ücret alınmış..fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama yağ biraz bana pahalı gibi geldi..
    Fiat servislerinde de öyle alıyorlar. İki hafta önce götürdük klima filtre değişti parça+işçilik ve teyp klima kumandaları kısmında aydınlatmada problem vardı içersindeki ampülü değiştirdiler ona da parça + işçilik şeklinde fatura verildi bize.
    Ama en önemlisi ampul fiyatı 0.80 tl ama işçilik yanlış hatırlamıyorsam 30 veya 35 tl gibi bi şeydi. Bi de fiat servis ucuz dioruz. Ampül değişimi 30 lira mı olur yaa Allah aşkına.

  2. #2
    Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19/11/2010
    Yaş
    40
    Mesajlar
    305
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

    Standart

    Alıntı abellan denton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat servislerinde de öyle alıyorlar. İki hafta önce götürdük klima filtre değişti parça+işçilik ve teyp klima kumandaları kısmında aydınlatmada problem vardı içersindeki ampülü değiştirdiler ona da parça + işçilik şeklinde fatura verildi bize.
    Ama en önemlisi ampul fiyatı 0.80 tl ama işçilik yanlış hatırlamıyorsam 30 veya 35 tl gibi bi şeydi. Bi de fiat servis ucuz dioruz. Ampül değişimi 30 lira mı olur yaa Allah aşkına.
    Servisi iyi seçmek lazım bende 10.000 bakımı için sadece 25 lira işçilik almışlardı. Tek tek fiyatlandırmamışlardı.Merak edenlere gitiiğim servis DEHA OTO.

Benzer Konular

  1. Speedy Gonzales
    SteinGP tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 01/08/2012, 19:17
  2. 100000km bakim..1,4 benzinli..2007 model...735 tl
    cherokeeboy tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 13/12/2011, 16:57
  3. Speedy la cordelio satılık
    AGUS tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 05/06/2010, 02:23
  4. 35 bve 15 *** hizli karşiyakali 1 / speedy la cordélio 1
    AGUS tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 88
    Son Mesaj: 10/06/2009, 02:31
  5. Nice yıllara speedy
    ABNEW tarafından Doğum günü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 18/07/2007, 21:19

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


1.4 benzinli 80.000km bakim 248 tl-Speedy Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com