Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Gaziantep Topçuoğlu 14000 yılllık bakım faturası

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

gaziantep topçuoğlu nda kemal diye biri var, ankarali beyaz puntocunun selami var dersen fiyatta ve diğer konularda herzaman yardımcı olmaya calisir. Ayrıca topçuoğlu servisi genel olarak hiçbir bakimda iscilik almiyor. Oraya ne zaman gitsem mutlaka birkac taksici oluyor, bu da demek ki fiyatları gerçekten uygun

devamlı uzun yol yaptığım icin bende ayda bır kez kontrol bahanesiyle takılıyorum oraya, kemal ve adını hatırlayamadığım fırlama tipli biri var, gorur gormez tanırsınız zaten yolu dusen olursa benden selam söylemeniz yeterlidir

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaziantep topçuoğlu nda kemal diye biri var, ankarali beyaz puntocunun selami var dersen fiyatta ve diğer konularda herzaman yardımcı olmaya calisir. Ayrıca topçuoğlu servisi genel olarak hiçbir bakimda iscilik almiyor. Oraya ne zaman gitsem mutlaka birkac taksici oluyor, bu da demek ki fiyatları gerçekten uygun

devamlı uzun yol yaptığım icin bende ayda bır kez kontrol bahanesiyle takılıyorum oraya, kemal ve adını hatırlayamadığım fırlama tipli biri var, gorur gormez tanırsınız zaten yolu dusen olursa benden selam söylemeniz yeterlidir
    zaten servis danışmanlarından birisi önceden punto sahibiymiş siteyi filan biliyor daha sonra satmış. bir daha ki gidişimde direk kemal beye uğrarım belkide bahsettiğim danışman kemal beydir .

A. Can Şahin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten servis danışmanlarından birisi önceden punto sahibiymiş siteyi filan biliyor daha sonra satmış. bir daha ki gidişimde direk kemal beye uğrarım belkide bahsettiğim danışman kemal beydir .
    tamam o kemal işte bide sorun bi bakalım siteyi kim söylemiş

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam o kemal işte bide sorun bi bakalım siteyi kim söylemiş
    heheh bir daha ki gidişimde sorarım ilköğretimi aynı okulda okumuşuz ordan tanıştık bizde

bu arada gaziantep te güvenevler de mi ikamet ediyorsunuz?

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

arkadaşlar faturada ufak bir püf nokta var.onu söyleyince bazı malzemelerin fiyatının ne den düşük oldugunu anlarsınız.
    kullanılan bütün filtrelerin sonunda f harfi vardır.buda onun filtre filtre oldugunu göstermektedir.ürün opar kutusunda satılır.ama f li ürün 2 kalitededir.ürünlerin tam gerçeginde son karakterde f harfi olmaz.bunu müşteri hizmetlerine sorun.onlarda kabul eder.bu ürün tofaştan yeterlilik belgesi almış ve tofaşın piyasada yan sanayi markalarla rekabeti için fabrika tarafından opar kutularına konmuştur.örnegin size karşılaştırmasını yapayım
    fiyat sorgulaması için gerklilink:Paramparca.com // Orginal Parça Sorgulama Sitesi
    ürün 1

46544820 nolu ürün için
    46544820 satış fiyatı 9,53tl
    46544820f satış fiyatı 5,62tl

55192012 nolu ürün için
    55192012 satış fiyatı 20,57tl
    55192012f satış fiyatı 7,26tl

55702456 nolu ürün için
    55702456 satış fiyatı 32,66tl
    55702456f satış fiyatı 11,13tl
    fiyatlara kdv dahil ve ocak 2011 fiyatlarıdır.
    burada anlatmak istedigim şu satın alırken veya işlerinizi yaptırırken bazen 2 araçtada aynı işlem yapılsada kullanılan malzemenin sonundaki harf veya kararkterden fiaytlar degişiklik göstere bilir.bunun sebebi o harf karakterinin simgeledigi markadandır.

filtre aksamlarında genelde ilgili referansın sonunda karakter yoksa orjinal opar kutusunun içinden çıkan ürünler genellikle valeo-denso-delphi gibi markalardır.
    sonunda f gibi karakterler varsa da fil filtre gibi yerli markalardır.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

sakin karadas
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok

küçük bir not daha faturada gözüken rakam kdv hariçtir.üzerine kdv eklediginizde benim f li ürünlere verdigim fiyatlara ulaştıgını görürsünüz.

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

hmm dedektif gibisiniz valla

yan sanayi olması bir sorun çıkartmıyor ve tofaş fiat bunları kullanıyorsa serviste ne gerek var fazladan para vermeye

sakin karadas
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok

ben sorun çıkarması anlamında demiyorum.zaten kullanılan ürün opardan yeterlilik belgesi almış bir malzeme.sadece fiyatın ucuz çıkmasındaki sebebi söyledim.başka arkadaşlarda kullanılan ürünlerde fiyatın farklı çıkmasındaki sebebi söyledim.ayrıca alırken ne aldıgınızı bilmenizde fayda yokmu.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı sakinkaradas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sorun çıkarması anlamında demiyorum.zaten kullanılan ürün opardan yeterlilik belgesi almış bir malzeme.sadece fiyatın ucuz çıkmasındaki sebebi söyledim.başka arkadaşlarda kullanılan ürünlerde fiyatın farklı çıkmasındaki sebebi söyledim.ayrıca alırken ne aldıgınızı bilmenizde fayda yokmu.
    tabiki fayda var. her gün yeni bir şeyler öğreniyorum bu sitede . bundan güzel ne olabilir ki . teşekkür ederim

sakin karadas
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok

tofaşın bu ürünlerin kullanmasının sebebi bence garanti kapsamından çıkan araçlara bu şekilde uygun fiyatlı ve piyasa ile rekabet edebilecegi ürünleri ürün çeşitliliginde bulundurarak oto sanayilerindeki araçları daha fazla servise çekmeye ugraşıyor.ama küçük gerçekleride gizliyor.
    normalde garanti kapsamında olan araçlarda bu tabir ettigimiz ürünler pek kullanılmaz.ama stoklarında yoksa bu ürün alternatif oldugu için servisler kullanabilir.burda şu sanılmasın.bu ürünler ucuz olabilir ama kalitesiz degil.sadece 2sınıf diyebiliriz.
    ister istemez sektörümüz sanayicilik oldugu için bu tarz olaylara yabancı degiliz.örnegin renaultta motrio adı altında 2.bir yedek parça markası oluşturdu.temelde buda aynı mantık.piyasa ile rekabet.insanlardaki ön yargıyı kaldırmak istemeden geçiyor.''servisler pahalıdır''.ama insanları direk ve net bilgilendirmiyorlar.dogrusu bu nekadar ticaret ahlakına sıgar tartışılır.belkide yolcu arkadşımıza bu konu söylense tereddüd edecek ve taktırmayacaktı.
    o yüzden servislerin taktıgı ürünler konusunda kimse kesin budur zannetmesin.
    Konu sakinkaradas tarafından (20/01/2011 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.

A. Can Şahin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234

heheh bir daha ki gidişimde sorarım ilköğretimi aynı okulda okumuşuz ordan tanıştık bizde

bu arada gaziantep te güvenevler de mi ikamet ediyorsunuz?
    ben siverek'te memurum, nişanlım gaziantepde oturuyo, semt olarak bilmiyorum ama üniversite tarafında bi yerlerde walla bende sadece hafta sonları antepdeyim...

Mehmet ÇEVİK
    Opel Astra H 1.6 Enjoy Sp m_cevik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 55

küçük bir not daha faturada gözüken rakam kdv hariçtir.üzerine kdv eklediginizde benim f li ürünlere verdigim fiyatlara ulaştıgını görürsünüz.
    filtre markalarında haklı olabilirsiniz,ama araç garantili kendileri bilirler

Bir de fiyat 131TL kdv dahil fiyatıdır,bizzat 131 TL ödedik ki zaten KDV tutarı 20TL olarak 111TL üzerine ekledikleri görünüyor.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

sakin karadas
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok

Alıntı m_cevik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre markalarında haklı olabilirsiniz,ama araç garantili kendileri bilirler

Bir de fiyat 131TL kdv dahil fiyatıdır,bizzat 131 TL ödedik ki zaten KDV tutarı 20TL olarak 111TL üzerine ekledikleri görünüyor.
    sonuçta kullanılan malzemeler dandik diye tabir ettigimiz bir ürün degil.illaki belli bir standartı var.ama size deselerdiki bu ürünün birde şu kalitede olanı var diye daha şeffaf olunmazmı idi.benim kanımca müşterilere bu konu sorularak hareket edilmesi lazım.
    ayrıca ben ürün yan sanayi demiyorum.opar kutusunda 2 .kalitede bir ürün diyorum.buna benzer tofaşta 100 lerce ürün var.filtreler sadece bu gün denk geldi konusu açıldı okadar.
    Konu sakinkaradas tarafından (20/01/2011 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

hilmi usta
    hilmiusta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...
    Edilen teşekkür: 86

Standart kocaelı beykar da yag degısımı

arkadaşlar bugün yıllık bakımımı gaziantep topçuoğlu fiat yetkili servisinde yaptırdım. ekte fatura mevcut, işçilik yazmamışlar bende kıllandım merak ettim fiyat normal mıdır diye? çünkü işçilik yazılmamış ve işçilik parası yağların normal fiyatları üzerine koyulup yazılmış. yağların fiyatını bilmediğimden işçiliği de çıkartamıyorum. sizce fiyat normal mıdır? şimdiden teşekkürler .

araç km si 14000
    bende senın yukledıgın faturayı navıgasyona kopyaladım adama gıstercem bana cok fatura cıkarırsalar ben artı carbon clear ve park sensor arzasına bakacaklar hı bırde mazot fılıtresını de degıstırın dedım bakalım ne kaadr tutacak cok merak edıyorum yarın alacam arabayı

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

tofaşın bu ürünlerin kullanmasının sebebi bence garanti kapsamından çıkan araçlara bu şekilde uygun fiyatlı ve piyasa ile rekabet edebilecegi ürünleri ürün çeşitliliginde bulundurarak oto sanayilerindeki araçları daha fazla servise çekmeye ugraşıyor.ama küçük gerçekleride gizliyor.
    normalde garanti kapsamında olan araçlarda bu tabir ettigimiz ürünler pek kullanılmaz.ama stoklarında yoksa bu ürün alternatif oldugu için servisler kullanabilir.burda şu sanılmasın.bu ürünler ucuz olabilir ama kalitesiz degil.sadece 2sınıf diyebiliriz.
    ister istemez sektörümüz sanayicilik oldugu için bu tarz olaylara yabancı degiliz.örnegin renaultta motrio adı altında 2.bir yedek parça markası oluşturdu.temelde buda aynı mantık.piyasa ile rekabet.insanlardaki ön yargıyı kaldırmak istemeden geçiyor.''servisler pahalıdır''.ama insanları direk ve net bilgilendirmiyorlar.dogrusu bu nekadar ticaret ahlakına sıgar tartışılır.belkide yolcu arkadşımıza bu konu söylense tereddüd edecek ve taktırmayacaktı.
    o yüzden servislerin taktıgı ürünler konusunda kimse kesin budur zannetmesin.

açıklamalarınız için teşekkür ederim. haklısınız belkide önüme 2 seçenek sunsalardı tereddüde düşerek 1. sınıf olanı seçecektim . ama servis işi garantili olduğu için içim şuan rahat ki zaten siz kalitesiz dememişsiniz. aslında bende bakım sonrası faturaya baktığımda. ben orjinal olduğuna inanmıyorum demiştim çevreme. ama ne bileyim Orjinal 2. sınıf itina ile üretildiğini

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı hilmiusta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senın yukledıgın faturayı navıgasyona kopyaladım adama gıstercem bana cok fatura cıkarırsalar ben artı carbon clear ve park sensor arzasına bakacaklar hı bırde mazot fılıtresını de degıstırın dedım bakalım ne kaadr tutacak cok merak edıyorum yarın alacam arabayı
    faturaları karşılaştırırken işçiliğin alınmadığını göz önünde bulundurmayı unutmayın. adamlara ayıp olmasın

Şenol Vural
    siyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 31

iyi fiyat elbette böle olmalı...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12