sen bence sigorta şirketinle konuş. hangi şirket?
anadolu sigortada hemen hemen herşey beyanla yapılıyo. ne kadar tuttu bilmiyorum ama ön çamurluk ön kapı arka kapı arka çamurluk arka tampon doğrultma boyama beyanla yaptırdım.
Printable View
sen bence sigorta şirketinle konuş. hangi şirket?
anadolu sigortada hemen hemen herşey beyanla yapılıyo. ne kadar tuttu bilmiyorum ama ön çamurluk ön kapı arka kapı arka çamurluk arka tampon doğrultma boyama beyanla yaptırdım.
Büyük geçmiş olsun dostum....
geçmiş olsun nihat
Allah beterinden korusun
Bu nasıl bir şeydir ya. Hem işin yürüyüş şekli böyle. Yani hasar alınır, polise tutanak tutturulur, kaskoya bildirilir, gereği yapılır. Eee bu durumda polis neden tutmam hasarı yüksek bunun diyor. Polis mi ödüyor bunun parasını ?
Bana bu internetten alış veriş yaparken kargocularla yaşadığımız dialogu anımsatıyor. netten ürün alınca eğer hatalı kırık dökük vs bi ürün gelirse kargo görevlisine tutanak tutturup geri yollarsınız. Ama bana gelen bütün kargocular böyle bir tutanak tutamayacaklarını konunun kendileri ile alakası olmadığını söylerler. ve her seferinde de müdürleriyle aramda yasal haklarımı hatırlatmam la biten bir telefon görüşmesi olur.
Geçmiş olsun,avanta almadan tutanak tutmazlar...
Yani ne desem bilmiyorum Şom ağzımı açtım diyeceğim ama sanki benim başımdan geçenler seninde başına gelecekmiş gibi içime doğmuş ve yazmışım
Benim olayımda polis benden avanta istemiş ama ben anlayamamışım İşi bilenler bana bu şekilde söylemişlerdi Bende sana söylüyorum Senden avanta istemişler ama sen anlayamamışsın İçimden sana şaka şaka demek geçiyor ama sanki gerçek bu yönde
Tekrar geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda çözersin
öncelikle büyük geçmiş olsun kasko şirketin anlaşmalı olduğu yetkili servisleri araştır yoksa sigorta şirketi ödemeyi kabul etse bile yaptırdıksan sonra parayı senin ödemen daha sonra gidip sigortadan tahsil etmen gerekiyor o yüzden hiç uğraşma anlaşmalı servise götür. tutanak içinse inşallah kırılan camları falan temizlelemişindir aracı daha önce götürdüğün karakolun sınırları dışında başka bir semte park et ve 155 i ara aracında hırsızlık meydana geldiğini belirt senin ifadeni alacaklar araçtan parmak izi alacaklar ve tutanak tutacaklar araçta maddi hassar meydana geldiği mutlaka tutunakta gözüksün istersen içinde laptop falan vardı almışlar dersin pek etik değil ancak yapacak birşey bırakmıyorlar insana
izmir enriko alibertiye gittim beyan verdim anadolu sigorta oldugu için galiba pek bi sorun çıkmadı masrafta 1000 tl'yi geçiyor. bakalm bugun alıcam insallah arabamı :S
İşinizi kolayca hallettiğiniz için sevindim Tekrar çok geçmiş olsun