kısacası sonu .....birmotla biten tüm servislerden uzak duracaksın olay bu
Farkındaysanız devlet dairesi formatında çalışıyor birmotlar. Müşteri umurlarında değil. İş beğenmezler işi doğru düzgün yapmazlar vs.
Bende Adana mıçılardan uzak durun derim sebep mi?
Bugün 10.000 bakımı için Adana Mıçılara gittim tam bir facia sanırım birdaha da gitmem gideceklere de tavsiye etmem ilgi alaka ''0'' Müşteri sıraya dizilmiş ''eğitim var bekleyin'' Aracı teslim et ''çayımızı içelimde'' 10 bin bakımı için servise götürdüm sisteme 110.000km olarak girmisler ayıkmasam sonu nerelere varır Allah bilir.iskontosuz 150TL civarı filan tutacağı söylenmişti sonradan euro5 ''miş'' dediler 178TL dediler ödedik..
bende izmir enriko alberti den uzak durun diyorum göründüğü gibi deyil araba kabulde ilgileniyorlar ondan sonra kendiniz ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz dedikleri tarihte yapamıyorlar madur ediyorlar....
izmit efsane sakın bulaşmayın derimm.sadece benim fikrim değil kime sorsam yaka silkiyor ...
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
Avrupa yakası ıcın şiddetle Fırat Otoyu tavsıye ederım. Gercekten cok ılgılıler ve ustaları cok ıyı.
İzmir Birmot - Enriko ve Merkez servis uzak durulacaklar listemde.
İstanbul Fırat oto uzak durulacaklar listemde.
Izmırdee enrıko alıbertı servısıı
Istanbuldaa zıncırlıkuyu bırmott servısıı
Bursadaa calıskanel servısıı
kesınlıklee uzak durulacak servıslerr
Bilmiyorum ama kimine göre iyi olan servis kimine göre çok kötü olabiliyor.
Cevizlibağ fırat oto bana göre oldukça iyi bir servis ha tüm personel çok bilgili olmayabilir basit bir user eq ayarını nasıl aktif edeceklerini bilmiyorlar ancak ilgi alaka bana güzel geldi.
istanbul esenlerde gürses servisini hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum hem fiyat olarak hemde işçilik olarak uzak dururlacak bir servis aracınızı seviyorsanız kapısının önünden bile geçmenizi tavsiye etmem
Denizli Yön Otomotiv ???
100 km ötesinde Uşakta da Fiat servisi var.
Anlayan anladı.
gebzede birlik motor cam ayarı icin 4 defa gittim hala bulamamıslardı sorunu söylememe karsın bildiklerini okuyup kapı ayarı dedıler en sonunda fiat müsteri merkezine sikayetımle 10 dakkada cözüldü sagol fiat müsteri merkezi tesekkürler
Gebze Birlik otomotiv'den kesinlikle uzak durun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri