bırkac arkadasın fahıs servıs fıyatlarını duyunca konuyu acmak zorunda kaldım... sıte olarak yonlenebılecek bır servıs ozellıkle buyuk sehırlerde o servıs adına cok buyuk kazanc demek... ama canımızı yakan ıcınde ıyı bır kayıp demek degıl mı ? ayrıca ıyıyı kotuyu herkes bılsın
ankara da başta birmot ve ali uğurlu kesinlikle tavsiye etmem tek işini bilen servis olarak kavaklıdere oto derim
daha once ki mesajlarımda cok anlattım bırmotla kavaklıdere oto arasındaki farkı birmota gittiğimde hiçbir problemim bu güne kadar düzeltilmedi bilakis dahada arttı işin ehli bir usta yok başından atmak için ellerinden geleni yapıyorlar doğru düzgün dinlemiyorlar karsısındaki insanı hep biz haklıyız bizim dediğimiz dogru seklınde tavırlar sergiliyorlar servise gittiğinde yine bu gelmiş tarzında bakışmalarla karşılaşıyorsun ama kavaklıdere yle tanıstım butun sorunlarım haloldu ve yuarda yazdıgım hıcbır seyle buarada karsılasmadım aksını gordum hep.mesela en basıtınden soyleyım kapı ayarı. bir kapı ayarını 4 ayda bır servis ayarlayamaz mı?
arkadaşlar: aptal servisler tam başa bela iyi insan ve iyi servisle karşılaştırsın hepimizi allah.
hiç servise gitmedim...
bu siteye üye olmadan evvel servisler hakkında pek bilgi sahabi değildim ve 15000de enrikoda ilk senelik bakıma girdiğinde gereksiz bujileri değişirtirdiler.güzel de fiyat yazdılar bir dahada bakım konusunda gitmedim. Ama bunların hepsi Oto ile sona erdi. Otomobil bakım konusunda ı tanıdığım gün ve öncesi olarak 2'ye ayırabilirim.İzmirdeyseniz şiddetle tavsiye ederim.
Ümit neden kavaklıderemı;
1.Servısın gırısınde Remzi bey,Müslüm bey veya herhangı bır personel sızı tanısın yada tanımasın daha bahcede ıken guler yuz ıle karsılıyor.
2.Sıkıntınızı sıkılmadan dınleyıp sorularınız 100 u de gecse cevaplıyorlar
3.Aracınızın basında durup ne yapıldıgını gorebılıyorsunuz dıgerlerı gıbı aracı kapalı bır yere cekıp aractan uzak kalmıyormusnuz
4.Gereksız gorulen işlemler yapılmayıp extra ucret odemıyorsunuz.(10 bınde Bujı degıstırme,kırlenmemıs yada yıpranmamıs sızı 7-8 bın km daha goturecek fıltreyı sırf para kazanmak ıcın bosu bosuna degıstırmeyıp abı budaha 7 bın km gıder gereksız degıstırmek dıye sızıe onerıde bulunan usta)
5.Normal iskontoya extra bır ıskonto eklıyerek fıyatı bırazdaha uygun hale getırebılıyor
6-Aracı teslım alırken iç dıs yıkanmıs oluyor ve motorda yıkanıp ufak bır koruma spreyı ıle onemlı yerlerın su alması onlenıyor
7-Arac hemen servıse alınıyor bekletılmıyor bır usta bulmak yada yetkılı bulmak ıcın etrafa bakınmıyorsunuz su saatte bıter denıldıgındede bıtıyor
8-Begenmedıgınız bır ıslem olursa cok nadırendır hemen yenıden laf etmeden tekrar ılgılenılıyor
9-Sogutmaya antıfırız koymadan arac tamam teslım alabılırsınız dıye servısten gonderen servıs var tesadufen farkına vardıgınızdada aynı servıse hesap sormaya gıttıgınızdede pıskın pıskın sucu kabul etmemıs olan servısı duydu forum
Konu ZAK1980 tarafından (10/12/2010 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bugüne kadar gördüğüm adam akıllı düzgün iş yapan tek bir servis var.
Oda KAVAKLIDERE dir.
Eskişehir bölgesinde ise tercihim Bozüyük otomotiv.. güleryüz ilgi güzel...
honda,toyota,nissan,renault,fiat gibi markaların servislerine gitmişliğim vardır aile araçlarından dolayı.Fiatın kartaş,üstün,kavaklıdere servislerine gittim.Sadece fiat olarak değil tüm gittiğim servisler içinde bile Kavaklıdere otoyu başka biyere koyarım.Hem aracın bakımları,sorunları hem de müşteriye yaklaşım olarak emsalini görmedim.Kendinimi müşteri olarak hissetmiyorum bile.Benim için fiatı en güzel yapan en büyük faktör Kavalıkdere otodur.
Zaten söylenecekler söylenmiş ankara için
Arkadaşlar lütfen beğenmediğiniz servisler için aptal salak vs vs hakaret içerici sözcükler kullanmayınız, hukuki anlamda başımız belaya giriyor ,Sitemiz açısından sakıncalı....
eski aracıma orjinal expertiz rapor veren ve satarken değişen çıkınca rezil olma durummumdan dolayı bursa birmot u uzak durulacak servisler listesinin baş tacı yapmak istiyorummm
İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz servis varmı arkadaşlar,araç çok yeni daha ancak ilerde lazım olacak mutlaka...
Bende İzmir'de Merkez servisten başka bir yere gitmiyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
GP in mirror is faster than they appear !
Gaziantep-Topçuoğlu fıat servisini gördüğünüz yerde kaçın.Ben hayatta bu kadar berbat servis görmedim.Adamlar sanki servise araç getiren müşterilere düşman gibi davranıyorlar.Aracında lpg takılıysa hiç uğraşma kesinlikle bakmazlar.Zaten servis küçük antebe zor yetiyor.Sorduğunda 1-2 gün sonraya randevu veriyorlar.
Eğer gaziantepte 1 tane eksik fıat marka araç satılmıyorsa kesinlikle bu servisin yüzündendir.Bu konuda da fıat gibi bir markanın bu servise bu zamana kadar hiçbir şey yapmaması müşterisini ne kadar düşündüğünü gösteriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri