iktisadagiris Nickli Üyeden Alıntı
Yanlis anladin beni kardesim :) demek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar :)Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...