var ya bu ne bicim iş ben anlamadım 35.000 tl verdim ben bu arabaya hakkımı sonuna kadar savuncam gerekeni yapıcam yani garantiyse istemiyom ben bu arabayı dicem bakalm inşallah gideremesinler ben onu istiyom.
var ya bu ne bicim iş ben anlamadım 35.000 tl verdim ben bu arabaya hakkımı sonuna kadar savuncam gerekeni yapıcam yani garantiyse istemiyom ben bu arabayı dicem bakalm inşallah gideremesinler ben onu istiyom.
Repair
hıcbır hakkınız yok kı bu konuda... gerekenı yapıcam demıssınız gereken ne? istemıyorum ben bu arabayı da desenız hepsı bos. aracınız yag eksıltmıs olabılır. yag cubugunda yag gorunmemesı yagınızın tamamen bıttıgını gostermez... en fazla ıkı lıtre eksıktır belkı alırkende eksıktıınsan basına gelınce uzuluyo ama once esıp gurluyoruz sonrası bos.... hatırlay
tıyorum... yag eksılttı dıye yukarda bahsettıgınız hıcbırsey sonuc vermez.... bu cok buyutulecek bırsey degıldır...yagınızı tamamlatın sonra 16000 km de tekrar kontrol edın eger yıne aynı problem varsa bunu servıste anlayacaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri