en iyisi gebze birmotcayır cayır çalışıyolar
![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Çok tembelsiniz kardeşim. Bende gittim defalarca otobüs ile. 2 km yürüyeverim azcık ölmezsiniz korkmayın![]()
![]()
Araçla ilgili sorunlarının giderildiğine sevindim.
yürü len fırat![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Herkes kendi düşüncesini söylüyor Fırat. Sen memnun değilsin düşünceni söylüyorsun ancak ben bir olumsuzluklar karşılaşmadığım için bende böyle söylüyorum.
![]()
demek istiyorum
arabanın ön tamponu sökmüşler çok geride bağladıkları için elim giriyo kaputla tampon arasına![]()
+
korna bozulmuş ühü ühü ühü yarın götürücem tekrardan tabi insanlık hali olur o kadar![]()
aaah poyraz aaah, ön tarafı gayet güzel(müşt hiz. cüneyt,uygar,yeliz falan samimiler) ama tamirhanedekiler tartışılır; tıkanan enjektörümü inşaat levyesi ve koca bir çekiçle döve döve çıkardıklarını hüzünle seyrettim debr. balatasını sökerken sanzumandan bir parça kopardılar, koparmaları canımı sıktığı yetmiyormuş gibi dışarıdan bir tornacı çağırıp yaptırdılar,80 bin bakımını öderken ayrıyeten 50 tl tornacının parasınıda benden aldılar....
Konu edelsang tarafından (02/12/2010 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.
2 saattir korna değiştiricekler :s öğleden sonraya kaldı birazdan yemeğe çıkıcaklarmışonların interneti kullanarak kötülemek istemezdim ama bu kadar sürmemesi lazım
![]()
tekrar konuyu hortlatıyorum ama yazmak istiyorum
7 saat boyunca kapı kolları değişmesini bekledim perşembe günü bana boyanıcak pazartesi takılıcak dediler ama boyanmamış + birde renk farkı var cüneyt bey güneş görmedi daha görsün aynı olur dedi güveniyoruz bakalım.İnş değişir rengi yoksa tekrar gitmek zorunda kalıcamkaç oldu yemin ediyorum şiştim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri