ben serviste 380 verdim bir iki ıvır zıvırla beraber.
ben serviste 380 verdim bir iki ıvır zıvırla beraber.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sorun şu ki ben avrupa yakasında değilim işte =) benim aracın bakımlarını benden önceki sahibi özkar da yaptırmış,ama ben anadolu yakasında olduğum için herhangi bir şey yapamıyorum oralarla ilgili.
iyi de bu senin kavaklıdere den aldığın fiyat olm ben istanbul'dayım![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
arabasız gelicem abi,burada bırakmayı düşünüyorum arabayı
burda 50.000 bakımı için medos'a gittim,Kavaklıdere ile yakın fiyata yaptırmıştım bakımı.Forumdan olduğumu söyleyince zaten bolcana yardım ettiler,baya da iyiydi hani,tekrardan oraya bırakıcam ama işte tek sorun Kartal'dan benim okula ulaşımın biraz sıkıntılı olması
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
abi 50000 bakımı dediğin yağ yağfiltresi belki ekstra olarak polen hava filtresi değişmiştir. bi işçiliği yok yani 1 saatlik iş. ha 50000de periyodik bakım yapıpta kavaklıdere gibi fiyat verdilerse düşünmeye gerek yok.
demek istediğim sistemde baskı balatanın toplam 600 küsür tl tutarı vardı yanlış hatırlamıyosam işçiliği uzun ve zahmetli yani bi baskı balata değiştirene kadar 3-4 tane 50000bakımı yapılır.
tabii bi fiyat al sen ona göre bakarsın
ekstra olarak fren hidroliği var şuan hatırladığım. enrikoda hazneden pompayla boşaltıp üstünü tamamlamışlardı sanayide tekrar uğraşmıştık.
kullanım klavuzunda yazıyo ne yapılcağı.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri