Alıntı Ahmet Tul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çalışanlarımızdan Nazım Can alı' nın size karşı sergilemiş olduğu davranışı büyük bir üzüntüyle okuduk.

Personelimize ait bu demeçlerden dolayı Enriko Aliberti ve FIAT markası olarak üzgün olduğumuzu, söz konusu davranışın şirket vizyonumuz gereği tolere edilmeyeceğini belirtmek isteriz.

Konuyla ilgili yapmış olduğumuz tam bir araştırmadan sonra, söz konusu çalışanımızın iş akdinin feshedildiğini bilgilerinize sunarız.

Bu tarz durumların yaşanmayacağı konusunda güvence sunar, sizlerin de desteği ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi umarız.

Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, tekrar en samimi özürlerimizi sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Keyifli Forumlar...

Not : Her türlü soru ve sorunlarınız için servis yöneticisi olarak 0 533 200 79 79 ya da 0 232 435 71 00' dan 107' yi tuşlayarak bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.

Ahmet TÜL
Sanırım sıkıntı sadece bir kişiyle alakalı değil,bahsettiğiniz şirket vizyonuyla,yaklaşımla alakalı gibi görünüyor.Yani bir mentalite değişimi lazım gibi. Bu adım bir başlangıç sayılabilir mi, o nu da arkadaşlarımın yorumuna bırakıyorum.