Vallaa ben Ankarada yaşamıyorum ama eğer yaşıyor olsaydım kesin kavaklıdereye götürürdüm. Ankara'da ikamet edip de başkaa servislere insanlar neden arabalarını emanet ederlerr anlamak güç cidden.
Çünkü ben forumda daha bi tane kavaklıdere ile ilgilii olumsuz yorum okumadımm. Hatta ankaralıların anketi vardı arada anket sonuçlarını da kaale almak lazım bence seysey37 kardeşimm %52 ezici üstünlüğü olmuş adamların, en yakını %17 kartaş, ağaçlı dediğin servis %5 müşteri memnuniyetinde ankarada birinci sıradaysa oturup düşünmek lazım takım tutar gibi servis tutmamak lazımm derimm
https://forum.grandepuntotr.com/serv...ti-anketi.html
ankete konum farklılıklarını eklemek lazım..işletmeciyim bir yerin rabet görmesindeki en büyük 2 etken var biri konumlama diğer müşteri memnuniyeti..
kavaklıdere şehrin merkezi sayılabilcek biyerde..ağaçlı ise şehrin bir ucunda..
anca çayyolu-konutkent-ümitköy çevresinde araçlarını götürdükleri biyer..
ağaçlıya arabayı bıraktıktan sonra akşam arabayı al derlerse ve bu insan sincan,etimesgut,eryaman yada ank.nın herhangi biyerinde oturuyorsa ulaşması çok çok zor..sadece kızılaya otobus gidiyor çünkü ağaçlıdan..bunun içinde ağaçlı uzaklıktan ötürü çok tercih edilmiyor..
olumsuz yoruma gelince,bende hiç ağaçlı servis ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim ve evime yakın..ondan bizim buraya aracımızı teslim etmemiz gayet normal
not:unutmadan kavaklıdere servisi çok uzun yıllardır hizmet veriyor..ağaçlı servis ona göre çok yeni bir servistir..
Konu seysey37 tarafından (02/11/2010 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
BURDA EN ONEMLI UNSUR MESAJLARDA okuduysanız bılmem AGACLININ HIZMETE GIRDIGI TARIH ANKARADA ? KAVAKLIDERENIN HIZMETE GIRDIGI TARIH... ARALARINDA KURUMSAL BIR TECRUBE INSANI ILISKILER FARKI VE MUSTERI memnunıyet farkı olacaktır.
AGACLI YENI OLDUGU ıcın olumlu olumsuz yanları olcaktır...Saygı duymak lazım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri