hazır İzmir'e gitmişken kardeşimin ellerine arabamı emanet ettim görüntüde küçük ama yaptırılması zor olan işleri çok kolay ve cüzzi miktarlarla halletti ve araba ses kalmadı yakıtta azalma oldu çekiş harika durumda yapılan işlemleri tek tek yazmaya çalışacağım yanlış yazdığım olursa 'cım düzeltirsen sevinirim..
1. mab sensörü temizlendi
2. debimetre temizlendi
3. hava filtresi temizlendi
4.antifiriz eklendi (1,5 lt)
5.lastikler ön arka yapıldı
6.fren ayarları yapıldı
7. kırık pandizotu tamir etti ses gelmiyor arkadan
başka yapılan işler varsa kardeşim ekler bunlar ödediğim fiyatıda yazsın
teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin GPTR ailesinin sana ihtiyacı var..
iş yapmak için iş yapan ustalardan değil kendisi çözüm uzmanıdır..
Allah yolunu açık etsin, gerçekten canı gönülden
yardımcı oluyor, kendini parçalıyor.
Allah çok güzel kapılar açsın, ellerine sağlık...
ben diyorum istanbula şube açsın ama sesim gitmiyor oralarakardeşimin ellerine sağlık yapmış gene yapıcağını kazasız belasız güle güle bin abi
araç garantili olmasa a giderdimde araç garantili
hepinize teşekkür ederim elimden geldiğince her işi birebir kendim yaparak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum
valla kardeşim bana 2009 model grandepuntolarda 16000 km 42000 km olup da gelen biryığın araç var hatta sana şöyle söyleyeyim uzatılmış garanti yaptırıp da sonra gitmek istemeyip tamir ve bakıma gelen arkadaşlar da var garanti olayı beni tercih edenler için çok sorun değil önemli olan iş güzel ve hesaplı olsun mantık bu az para çok iş
arabanı yaptırmasan da ikram da bulunmak için kendini parçalıyor... yüreği tertemiz bir insan ... allah hep yolunu açık etsin kardeşim...
erdem bu imzandaki yazı ne anlama geliyor tam olarak merak ettim![]()
arabasını kusurlarıyla güzellikleriyle sevenler benim için harbi puntocu, laf olsun torba olsun amacı kötü niyetli olanları da çakma puntocu olarak düşünüyorum bu tabi sadece benim görüşümü ifade eder.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri