Hayır yazan arkadaş da yalnış anlamış. Koltuk arkası kancaları isofix sanmış. İsofix koltuğun sırt dayanan kısmı ile oturulan yerinin birleşim kısmında olan şaseye bağlı kanca. Yeni tip araçların hepsinde var. Hyundai Getz'de bile var. Hatta bayadır var. Çocuk koltuğunu cuk diye buna oturtuyorsun. Sökme takma daha kolay ve daha güvenli.Anlaşılan bir çok arkadaş da benim gibi bu ufak ayrıntıları düşünmeden heyecanla grande punto active sini almış. Dualogicti, çelik jant var mı yok mu derken en temel ihtiyaçlarda sınıfta kaldık. Bu zihniyetin sinyal lambası, dikiz aynası koyduğuna mı dua etmeli yoksa eksikliklere mi kafayı takmalı şaşırıyor insan
Bu eksiklikleri baştan görsem Punto almazdım muhtemelen ya evo alırdım paraya kıyıp ya da corsa belki de..
Isofixi zaten sonradan taktıramıosun kaynatmaları gerekio yani şaseye müdahale aracın orjinalliği gidiyor. Tutamaçların 4 tanesi 320 lira bagaj lambasına 100 lira desen işçiliğiyle. 80 lira da aynalı güneşlik. Hepsi tutar 500 TL uğraştığın da cabası. Evo ile arasında zaten 1000 lira ya var ya yok.Evodaki diğer artılar yanına kar kalıyor..
Neyse başkaları yanmasın artık![]()
Yer imleri