6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Birlik motor ve çalışanlarına Tşkler..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10/04/2009
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1.037
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

    Standart Birlik motor ve çalışanlarına Tşkler..

    Bayram öncesin aracım park halindeyken acemi bir sürücü tarafından sürtme sonucunda tampon ve çamurluğun arka kısmında sürtmeye bağlı hasar oluşmutu. Bu sebeple salı günü aracı servise bıraktım.

    Bu arada kalorifer fanın kapanıp açılıyordu. ve sol aynanın buğu çözücüsünde çalışmıyordu. Hazır araç servisteyken bu sorunların giderilmesinide söyledim ve aracı bıraktım.

    Cuma günü aracı teslim almaya gittim. Kalorifer fanı resistörü patlamış ve parça gelmesi bekleniyordu.Tam aracı çıkarmak üzereyken beklenen parça geldi ve aracı tekrar servise aldık. Çay molası olmasına karşın Murat kardeşim hemen değişmi yaptı ve aracı hazır etti. Ayrıca aracı hasar bölümündeyken bile gözü üzerindeydi.

    Tüm birlik motor calışanlarına ve Başta Murat kardeşime sonsuz teşekkür ederim.

  2. Bu mesajı için 2 kişi M@GIC'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Birlik motor.
    chemist52 tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17/06/2012, 00:28
  2. Fiat ve Paro puana tşkler
    akca37 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 24/01/2012, 20:22
  3. Tşkler çiçeksepeti
    ERDEM1907 tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 15/02/2011, 16:37
  4. TOFAŞ çalışanlarına LCD TV hediye etti
    oguzhan ozcan tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 26/03/2008, 21:15

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com