47 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kazıklandım :@

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hmd Gnc
    hamdi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

yukarda gerekli açıklamayı yaptım

Alıntı BuRaK-BG Nickli Üyeden Alıntı
    standart yapılan bakım işlemler herkesin söylediği gibi ama şu maddeler bana hesabı şişirmek gibi geliyor.5000 bindeki arabaya karbon çok saçma,ve motor iç temizleme motor yıkamamı ne anlamadım.cam suyu...ki aynı işlemlerin yapıldıgı bir araba 380 de sizinki neden 350?
    belki ona ekstradan başka şeyler yazmış olabilirler.adamlar ermiş bakmadan neyi var neyi yok anlıyor sanki.bide iskonto farkıda vardır.

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı
    anlamadığım iki nokta var.Birincisi servise gitmeden hiç mi merak edip foruma bakmadın yıllık bakım için yapılıyor ne kadara yapılıyor? İkincisi bu Poyraz internetin keşfedildiini henüz anlamadı mı? bu kadar büyük bir kazık atınca bu tür sitelere şikayet yazabileceğini imaj kaybedeceği ve müşteri kaybedeceğini?
    açıkcası fiat servisinin bu kadar kazıkçı olduğunu düşünmediğim için bakma gereksinimi duymadım.ben eski aracımda bile maksimum 150 veriodum ki tanıdıklarım fiat daha ucuz olur demişlerdi.gafil avlandık diyorum ders olsun.zaten bidaha servis mervis yok arkadaş.başlarım garantiye.götürürüm sanayiye 80 tl ye bitiririm işi.sizde öyle yapın.sanki servisin taktığı parça evladiyelik.benim korkum 2 sene içinde şu direksiyon bozulursa onu yapsınlar.kendisi bana pahalı gibi geliyoda.yoksa banane garantiden

Alıntı PROTOS Nickli Üyeden Alıntı
    Bildiğim kadarıyla 0 araçlarda ilk 5000 km'de sadece belirli kontroller yapılıyor. Eksilen sorun çıkaran bir şey varmı diye. Sonrasında ise 20000km ye kadar bir aksilik çıkmazsa servise uğramıyoruz. 5000km de onca şeyin değişimi çok saçma olmuş, hiç vicdan yokmuş o servistekilerde.
    1 sene dolunca kaç km olursa olsun 20.000 in altında yıllık bakımı yaptırmak zorundasın ve 20.000 lik arabaya yapılan muamele yapılıyor.dediğiniz gibi vicdan denilen olay yok ne yazıkki.dediğiniz o kontrolleri hatta fazlasını 6 ay önce 3800 km de yapmışlardı ama işte prosedür böyle.güya araba 6 ayda evrim geçircek

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı
    tamamıyla kazık baska serviserde durum nasıl merak ediyorum bir daha araba alırken servis maliyetinide hesaplayıp alacam
    valla bu segmentte başka markadan birkaç arabayı servislerine götürmüştüm.taş çatlasa 200 verirdim.açıkçası bu bana şok etkisi yarattı.diğer fiat servislerini bilmiorum.ama tavsiyem hassas elektronik aksamı olmayan bi araba alın.götürün sanayiye sabah verin akşam alın cüzi bir miktar para verirsiniz inanın en karlısı bu.servis bu kardeşim belli olmaz sağı solu.
    Konu hamdi1905 tarafından (18/09/2010 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir.

Yer imleri

Yer imleri