hasarınız bozulmadan ücretsiz yaptırabilirsiniz belirli ölçüleri AutoKing'te
hasarınız bozulmadan ücretsiz yaptırabilirsiniz belirli ölçüleri AutoKing'te
ön farla kapı arasında kalan o kaporta parçası.ön lastiğin tam üstündeki.vakumla tık diye eski haline döncek şekilde çok küçük bir ezik.doğrultmacılar 20 tl gibi bir fiyat veriyolar ama garanti dışı kalır diye tırsıyorum şimdi.
bu arada bagajdaki cilalar bulundu.sabah o gün sabah arkadaşı işe burakırken yanlışlıkla cilaların bulunduğu torbayıda almış.servisin günahını aldım.düzeltiyorum.ama daha önceki bagajdaki ayna olayı kesinlikle servisin işi.her ne olursa olsun siz servise verirken eşyalarınızı bırakmayın bagajda
Konu hamdi1905 tarafından (19/09/2010 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir.
Ben Teşekkür Ederim...Bir Sorununuz Olursa Yardımcı Olmaya Çalışırım.
geçmiş olsun Hamdi,
ilk yılın dolsa bile 5000 deki bi araca karbon temizleme yapılması biraz tuhaf geldi açıkçası. anladığım kadarıyla yıllık bakım yapılmış aracına, ama bazı gereksiz işlemler yapılmış. bagajdaki cila olayını bence de servise sormalısın.
2009 ağustosta 90 tl verdim yıllık bakım için.şimdiki fiyatı bilmiyorum
KIRMAK OTO/KARTAL E-5 yanı. gideceksiniz benim adımı da verebilirsiniz hatırlayacaktır forum muhabbeti de olmuştu aramızda.
KARTAL-PENDİK YANYOLU N:47 YAKACIK
selamlar,
google da punto bakım diye aratınca bazı siteler hangi parçaların değişecegini ve servis maliyetlerini yazmışlar tavsiye ederim.
ornegin : otoservisbul.com/fiat/gpunto.html?periyods=46
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri