13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Merkez servis maceram

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ahmet balkan
    wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 ak 3515
    Edilen teşekkür: 1

Standart Merkez servis maceram

gecen hafta arabamın 20000km bakımı için merkeze gittim.sabah09:00 aracı teslim ettim aracın fıskiyeleri cama değilde arka araca dogru atıyorduonları yapmalarını söyledim.saat 14:00 alabilecegimi söylediler.saat 18:00 de hala servisteydim ve aracın yıkamaya gittiğini söylediler.18:30 da nihayet arabamı teslim ettiler,bakımın yapıldıgını ücretde bu arada 295 tl fıskiye ayarınında yapılmıs denilde bende denemeye gerek görmedim yeni yıkanmıs araba oldugu için.birkaç gün sonra denediğimde hala arkadaki arabaları yıkadığımı farkettim) tekrar götürmeyi düşünürken bugün merkez servisten özlem hanım aradı arabamda bir sorun olup olmadıgını servisten memnun olup olmadıgını sordular bende yasadıklarımı anlattım.cok özür dileyerek sorunu cözeceklerini ve arabamı gelip alabileceklerini ve boya korumayıda bedava yapacaklarını söylediler.önümüzdeki hafta götüreceğim.bakalım ne olcak.benim punto 2008 model ben ikinci sahibiyim ilk sahibi sıfır aldıgı için herhalde yaptırmıstır boya koruma, tekrar yaptırmak gereklimidir ve bu ücret ne kadar bilgisi olan varmı arkadaslar???

BARIS UCAR
    suvari_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BD 1257
    Edilen teşekkür: 153

valla kardeş aynı sorun benimde başıma geldi aynı şekilde boya koruma verdiler(bendede motor suyu bittiği halde yenilenmemişti araba nerdeyse hararet yapıcaktı) bende alın başınıza çalın boya korumanızı dedimmm ogün bugündür büyük servislere gitmiyorum inan bana arabana istediğin özeni göstermiyorlar baştan savma yapıyorlar her işlerini... boşuna gidip paranla rezil olma kardeşim.

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

Merkez servis iyi deniyordu hani??izmirde iyi bir yetkili servis yokmu arkadaslar yav ??

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merkez servis iyi deniyordu hani??izmirde iyi bir yetkili servis yokmu arkadaslar yav ??
    abi izmirde en güzel yer birmot servis danışmanı Murat Bey var o çok yardımcı oluyor müşterilere tavsiye ederim

Not:Aracınızın garantisi devam ediyor diye düşünerek yetkili servis dedim yoksa direk sanayii ye Oto'nun yanına
    P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
    2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
    2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

İzmir'de gidebileceğiniz en düzgün yetkili servis Merkez ve Poyraz.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Arkadaslar su fiskiyesini ayarlqmadilar yada unuttular diye servisi yoktan yere kotulemeyin onlarda insan unutmus olabilirler hata yapmis olabilirler en ufak hatada asip kesmemeyi deneseniz bu gidisle turkiyede gidebilecegimiz srvis kalmayacak .

Hic bir yer mukemmel degildir en ovdugumuz yerler bile mutlaka her yerin hatalari vardir kimininki on plana cikar kimininkinni icimize atariz .

Bence verilen boya korumayi yaptir zaten boya koruma diye sadece cila cekilecek faydasi olur zarari olmaz

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı siyahinci83 Nickli Üyeden Alıntı

abi izmirde en güzel yer birmot servis danışmanı Murat Bey var o çok yardımcı oluyor müşterilere tavsiye ederim

Not:Aracınızın garantisi devam ediyor diye düşünerek yetkili servis dedim yoksa direk sanayii ye Çağdaş Oto'nun yanına
    Garantisi yok ama bazı spesifik konulardada yetkili servis gerekiyor, kaloriferle ilgili bişeye baktiracagim ama çağdaşın alanina girmiyor.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Onlar yaptıkları işin bilincine varsınlar önce. Hepsi aynı al birini vur ötekine.
    Merkez servis yüzünden GP aracımı sattım bir dahada Fiat marka arabayı kapıma koymam.

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar yaptıkları işin bilincine varsınlar önce. Hepsi aynı al birini vur ötekine.
    Merkez servis yüzünden GP aracımı sattım bir dahada Fiat marka arabayı kapıma koymam.
    Vay baba sattın demek ha, hayırlısı olsun..
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay baba sattın demek ha, hayırlısı olsun..
    Baya oldu kaptan ben satalı. İyide fiyata verdim.

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim arabanı sattın diye bu kadar rahat konusuyosun bence..merkez servısın olayı yuzunden fiatın ne alakası var...baska marka servısde yaşasaydın bu durumu o zamanda aynı kelımelerımı solerdın..sanki hermarkanın durumu harikulade...ona bakarsan senın yaşadığın durumun aynısını ben yasadım poyrazda..noldu gıttım yıne Gp aldım..hemen markaya b..k atmayalım bence
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

KORAY ÖZTÜRK
    tanreall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35
    Edilen teşekkür: 11

siyahinci83 kardeşime katılıyorum birmotta servis danışmanı murat bey var o gayet ilgili.ben 20.000 bakımına gittim ben tahmını bıtıs suresını soledı ve cep telefonumu aldı bitince ben sızı arayacam dedı ve 30 dakıka sapma ıle arabamı bana teslım ettı.aracımdakı her sıkayetımle ılgılenmıs ve sonuca baglamıslardı tavsıye ederım.tabi benim yasadıgım memnunıyetın sonucudur yorumlarım bir denemenızde fayda olacagını dusunuyorum
    not:GARANTİ KAPSAMI İÇİNDEKİ ARACLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK YORUMLANMIŞTIR
    Konu tanreall tarafından (07/08/2010 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.

Fırat Serhat
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim arabanı sattın diye bu kadar rahat konusuyosun bence..merkez servısın olayı yuzunden fiatın ne alakası var...baska marka servısde yaşasaydın bu durumu o zamanda aynı kelımelerımı solerdın..sanki hermarkanın durumu harikulade...ona bakarsan senın yaşadığın durumun aynısını ben yasadım poyrazda..noldu gıttım yıne Gp aldım..hemen markaya b..k atmayalım bence
    Ben arabamı satmadan öncede böyle konuşuyordum kardeşim.
    Doğru neyse ben söylerim. Fiat' ın Türkiye' deki genel merkezide bana sorun çıkarıyorsa ve çözüm sunamıyorsa markadan duyduğum şikayeti burada dile getirebilirim. Bunda sizi rahatsız eden nedir ? Sen gidip ikinci kere aldığından bahsetmişsin ama ben tam 4 tane Fiat araba aldım bugüne kadar. Kapıma bir daha Fiat koymam diyorsam var bir bildiğim. Markaya b..k atmak değil yaptığım. Bir firma verdiği hizmetin tümü ile iyi marka olur. Hepsi bir bütün yani. Belki çok büyük konuştum. Yine birgün Fiat marka bir araç alırım böyle büyük konuştuğum için ama asla ve asla gideceğim yer Yetkili bir Fiat servisi olmayacak.