gecen hafta arabamın 20000km bakımı için merkeze gittim.sabah09:00 aracı teslim ettim aracın fıskiyeleri cama değilde arka araca dogru atıyorduonları yapmalarını söyledim.saat 14:00 alabilecegimi söylediler.saat 18:00 de hala servisteydim ve aracın yıkamaya gittiğini söylediler.18:30 da nihayet arabamı teslim ettiler,bakımın yapıldıgını ücretde bu arada 295 tl fıskiye ayarınında yapılmıs denilde bende denemeye gerek görmedim yeni yıkanmıs araba oldugu için.birkaç gün sonra denediğimde hala arkadaki arabaları yıkadığımı farkettim
) tekrar götürmeyi düşünürken bugün merkez servisten özlem hanım aradı arabamda bir sorun olup olmadıgını servisten memnun olup olmadıgını sordular bende yasadıklarımı anlattım.cok özür dileyerek sorunu cözeceklerini ve arabamı gelip alabileceklerini ve boya korumayıda bedava yapacaklarını söylediler.önümüzdeki hafta götüreceğim.bakalım ne olcak.benim punto 2008 model ben ikinci sahibiyim ilk sahibi sıfır aldıgı için herhalde yaptırmıstır boya koruma, tekrar yaptırmak gereklimidir ve bu ücret ne kadar bilgisi olan varmı arkadaslar???
Yer imleri