medos banada boya koruma hediye etti saolsunlar..
medos banada boya koruma hediye etti saolsunlar..
Bakalım bizde bıraktık medosa salı günü benim arabayı.. Hasar tamiri ve bakım yapılıyor. Bakalım bizim araba ne zaman çıkacak...
Ben kesinlikle Arma diyorum, İstanbul'daki bütün servisleri neredeyse gezdim, Arma servisinde gördüğüm ilgiyi hiç bir serviste görmedim, hem bayi olarak hem de servis olarak acayip titizler, müşteri ilişkileri sorumlusu bire bir müşteriler ile ilgileniyor ve hatta Genel müdürleriyle bile görüştürüyorlar, her fikre açıklar, şu sıralar tadilattalar, buna ramen müşterilerini en iyi şekilde ağırlıyorlar, fiyat konusunda da çok çok iyiler, hiç kırmadan yardımcı oluyorlar, şiddetle tavsiye ediyorum, bir kez giden bir daha vazgeçemiyceğine eminim..
Armadan genel anlamda bende hep memnun kaldım ancak o kadar
bahsetmeme rağmen, sitemizle ilgilenmemeleri konusunda
kendilerine oldukça sitemliyim....
Keşke diğer servisler gibi forumumuzda olabilselerdi...![]()
Merhabalar, Arma otomotiv ile ilgili sorularınızı fikir yada eleştirilerinizi bana buradan iletebilirsiniz arkadaşlar![]()
.
Ben Arabamı Medos dan aldım. Elamanları ( özellikle satışdakiler ) ilgi alaka çok güzel ama iş reel kısma geldiğinde, pazarlama bittiğinde araç artık teslim alınırken Kredi vs. olaylarında biraz uğraşmam gerekti. Yoğunluktan dolayı biraz sallantıya geldim gibi hissettim. ( satıştakilerin elinden telefon düşmüyor kampanyadan dolayı yeterince ilgi gösterebildiklerini sanmıyorum ) Ama Genel olarak MEDOS bence başarılı...
Konu cs55 tarafından (23/12/2010 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri