arkadaşlar sabah servise gittim diffüzör için yaşanan diyalogu sizinle paylaşmak istedim..

diffüzör kırılmış dedim servis sorumlusu geldi bu hiç olmayan bişey dedi nasıl olmuş sizinki böyle diye söylemde bulundu benimde tepkim doğal olarak internete bi bakarsanız genel puntoların standart arızalarından birisi öyle bişey olmaz gibi diye dıngırdadı eleman müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim tamam müdüre gerek yok biz yardımcı olmaya çalışalım dediler bu aslında kırılan parça olduğu için garantiye girmezmiş benim gp nin garantiside bu ay sonu bitiyor bana garanti uzatmamı önerdiler 1 yıllık ücreti 399 tl (yuhh) garantiyi uzatırsam eğer sadık müşteri sınıfına alcaklarmış beni diffüzörü değiştireceklermiş bende işimin görülmesi için tamam dedim ama ödeme şimdi yapamam ay sonunda yapabilirim ancak dedim parçanın ellerinde olmadığını söylediler ve bir kaç gün içinde geleceğini ve beni arayacaklarını söylediler geldiğinizde hem parçayı değiştirelim hemde garantiyi uzatalım dediler...
yorum size ait şimdi günaha girmemek eldemi günaha girenin suçu varda girdirenin hiç mi yok?