Yıllık bakımı gelen aracımı güvenle Oto'ya götürdüm ve adaşın usta ellerine teslim ettim. Aracın ciğerini bile sağolsun hava, yağ ve polen filtrelerini değiştirdi, motor yağını castrol 5w30 ile değiştirdi (piyasa fiyatının 75% ine hem de !), daha önce en son 60 bin km'de servisin koyduğu selenia vardı, farkı zamanla görücez. Ayrıca işi daha da ileri götürüp bazı sensörlere yönelik çalışmalarda bulundu, yakın zamana kadar bu işi daha da geliştireceğine inanıyorum, çünkü tanıyanlar bilir öğrenmeye ve bilgisini geliştirmeye çok istekli. Tüm işlemler bitince ilk gözlediğim ölen 2. vitesin tekrar canlanmasıydı. Eskisi gibi artık koltuğa yapıştıran bir 2.vitesim var120 ve üstü hızları bu haftaiçi denediğimde gözlemlerimi yazarım. Ayrıca akü kontrolü, ön fren balataları kontrolü, motor suyu-cam suyu kontrolü, araç altı kontrol, motor kontrolü, şanzıman yağı kontrolü gibi rutin denetimler de yaptı. 'a tüm özverisi ve yardımları için teşekkürü borç biliyorum.
Konu LeoN48 tarafından (13/06/2010 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Servislere neden güveniriz? Yaptıkları işin garantili olması, orjinal parça kullanmaları ve işin ehli olduklarını iddaa etmeleri en önemli faktörler. Peki tüm bu saydıklarımı çok daha büyük bir özveriyle yapan, sattığı-taktığı her türlü parçanın arkasında duran, garanti veren, size güven veren ve işi yaparken aracınıza ne olup bittiğini anlatan, aracınızı görmenize izin veren, sizle ilgilenen, ve tüm bunları servise verdiğiniz paranın yarısından bile daha aşağıda miktarlara yapan kaç yer var? Bu soru dahil aklınıza takılan tüm soruların, sorunların yanıtı Oto arkadaşlar. Servis kazıklanmalarına son vermek için daha neyi bekliyorsunuz, biraz daha soyulmayı mı?
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
eyw adaş begennmene sevindim kazasız belasız kullan kırmızının eksiklerini giderdik yaza hazır hale geldi
Bu gece forum bornova dönüşü ankara caddesinde düz yolda yol eğim kazanana dek yaklaşık 2-3 dk boyunca 5. vites 90 km sabit hız 2000-2100 d/d'da 2.9-3.3 arasını okudum. Yaşasın bakım![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ben de eve giderken 8 lt - 15 lt arası okudumsürekli oynuyordu
bir daha bakımı ben de 'ta yaptıracağım, nazımızın geçtiği bir arkadaşın olması sevindiriciben ondan memnun kalırım da; o benden memnun kalır mı müşterisi olarak bilemiyorum
![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Adaş'a ücretsiz davlumbaz tamiri ve hafif aşağı düşmüş ön tamponu orjinal yerine getirmesinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri