Merhaba arkadaslar dün otoya gittim.arka balataları degiştirdim. sagolsun debimetreyi temizledi.arac su an daha seri.hazır baslamışken bide pasta cila,boya koruma,detaylı iç temizlik,motor koruma yaptırdım garaj otoda. önerdi.gercekten cok ama cok güzel oldu.en yakın zamanda fotoları yüklücem.aracı sabah bıraktım aksam aldım.saolsun kardeşim aracla ilgilendi.gercekten cok iii bi arkadasımız.bence servise deli paralar verceginize kardeşimden bi fiyat alın derim.garaj otoda ise boya koruma ve detaylı temizlik yaptırabilirsiniz arkadaslar gercekten profosyonel şekilde yapıyolar bu işi.cok mennun kaldım. kardeşime ve garaj oto yıkamaya tesekkürler.
Alsana izmire taşınmak için bir neden daha...
Valla zaten ekol olduAnkarada Müslüm Abi İzmirde Derim ben
![]()
Artık Fiorinolu
ilerde gidiceğimiz yeri garantilemiş olduk![]()
eyw abi kazasız belasız kullan begenmene sevindim
cagdar yakında babasından ayrılıp kendi yerini açacak bu gidişle![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
yürüyedur adaş
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
arabalarımız çocuğumuz gibi. insanın gözü kapalı güvenebileceği güler yüz ve sıcaklık görebileceği kişiler tanıması ne güzel. ben de tam Erkanla aynı şeyi düşünüyorum. şanslısınız İzmir ve Ankara....
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Mersine de lazım işinin ehli bir punto sever.
Garantiden sonra servise adım atacağımı sanmıyorum çünkü.
haklısın hakan abi. şart öyle bi yer. kazanmasınlar demiyorum ama bu kadar da fahiş fiyat olmazki.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
malesef soner,işçilik ücreti,yedek parça ücretinden bile çok tutuyor.
Bazı servislerde saatlik ücret aldıkları için kısa sürede bitirilecek işi uzatıyorlarki işçilik fazla yazsın.
Bu sadece otomotiv sektörü için değil,beyaz eşya ve elektronik eşya servisleri içinde geçerli.
güle güle binin.
arka balata değişim ihtiyacı nasıl anlaşıldı ? birde kaç km de değiştirdinz arka balataları. benim de aklımdan geçiyor değiştirmek . zaman ve km çok oldu .
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
otomobili durduran ön frendir %75 aracın ön fren durdurur normal kullanımda ön fren balatalası 40,000 km ile 50,000 km arasında biter ve değişir arka balatalarda kampana olanlar için grandepunto gibi olanlar 110,000 km 120,000 km bitip değişir bazende balatalar malzemeden kaynaklanan veya başka bir sebepden sertleşir ötmeye başlar veya kırılır o zaman hemen değişir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri